Zonguldak Deplasmanlı süper amatör liginde kendi saha ve seyircisi önünde Teaş Işıkspor'u konuk eden Erdemirspor, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın son dakikalarında Teaş Işık sporlu Ahmet ve Sercan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Deplasmanlı süper amatör liginin iddialı ekiplerinden Erdemir spor kendisi sahasında Teaş ışık spor ile karşılaştı. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte atak futbol sergileyen Erdemir spor, rakip kalayi adeta abluka altına aldı.
5. Dakikada Hayri ve 8. Dakika da Emrah girdikleri pozisyonalrı değerlendiremediler.
Dakikalar 10' u gösterdiğinde ise Hayri şık bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün ardından toparlanan Teaş Işık spor rakibine karşıo direnmeye başladı.
Ancak 41. Dakikada bir kez daha sahneye Çıkan Hayri, kendisinin ve takımının 2. Golünü Teaş Işık Spor ağlarına gönderdi. İlk yarı bu skor ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise orta saha mücadelesi ile başladı. Her iki takım karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol ararken, 74.dakikada Emrah'ın sağ kanattan getirdiği ve ceza sahasına attığı top ile buluşan Ufuk'un golü ile ev sahibi ekibi rahatlattı.
Işıkspor'un tek golü 79.dakikada Burak'tan gelirken, maçın son anlarında tansiyon yükseldi.90+1.dakikada Emrah'a yaptığı hareket nedeniyle maçın hakemi Ulaş Koçak Sercan'ı direkt kırmızı kartla oyundan attı.
Karara itiraz eden Işık'lı oyunculardan Ahmet'te itirazın dozunu kaçırınca maçın yan hakemi Ümit Kaya tarafından uyarılan Ulaş Koçak Ahmet'e de kırmızı kart gösterdi. Işıkspor maçı 9 kişi tamamladı.