Evinde Mersin Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak olan Erdemir
Erkek Basketbol takımında hedef galibiyet. Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi dedi.

Beko Erkekler Basketbol 1. Liginde mücadele eden ve hafta içerisinde karşılaştığı TED Ankara Kolejlilere 87-81 yenilen Erdemir Erkek Basketbol takımı Pazar günü Erdemir Kapalı Spor Salonunda ağırlayacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Erdemirspor Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, hafta sonu kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve hazırlıkların bu yönde devam ettiğini söyledi. Teknik heyet ve oyunculara sonuna kadar güvendiklerini söyleyen ve bu kritik karşılaşma öncesi taraftarları maça davet eden Odabaş, Bizim için çok önemli bir maç. Mersin Büyükşehir Belediyespor maçı bizim kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi. Biz taraftarlarımızın da tam desteği ile bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı umut ediyoruz. Oyuncularımızın bu maçın ciddiyetini biliyor.
Tüm spor severleri de bu kritik karşılaşmada tribünlere davet ediyoruz dedi.
Odabaş, Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Pazar günü oynayacakları karşılaşmanın başlama saatinin ise 17.30 olduğunu söyledi.