SALON: Erdemir.
HAKEMLER: İsmail Aydın **, Ziya Özorhun **, Ali Şakacı **.
ERDEMİRSPOR: Lamar Johnson ***(12 sayı, 3 ribaund, 2 asist), Altan Erol **(6 sayı, 7 ribaund, 1 asist), Melih Yıldız ***(9 sayı, 2 ribaund), Berent Kavaklıoğlu *(3 sayı, 1 ribaund, 2 asist), Eren Beyaz *(1 sayı, 3 ribaund, 1 asist), James Thomas ***(13 sayı, 11 ribaund, 1 asist), Lamar Barbour ***(19 sayı, 7 ribaund, 6 asist), Erkan Veyseloğlu **(6 sayı, 6 ribaund), Hakan Demirel ***(8 sayı, 4 asist), Emre Ekim *(2 sayı, 1 ribaund).
TÜRK TELEKOM: Ray Wesson ***(14 sayı, 7 ribaund), Ümit Türkoğlu *(1 ribaund), Sani Becirovic ***(22 sayı, 2 ribaund, 3 asist), Mehmet Yağmur ***(11 sayı, 3 ribaund, 5 asist), Adem Ören *(1 ribaund), Orhan Hacıyeva *(1 ribaund), Yunus Çankaya **(7 sayı, 2 ribaund, 1 asist), Ceyhun Altay ***(18 sayı, 1 ribaund, 1 asist), Joseph Gaffney **(7 sayı, 3 ribaund), Diamon Simpsons **(5 sayı, 4 ribaund), Gregory Stiemsma *(2 sayı, 3 ribaund).
1. PERİYOT: 18-25
2. PERİYOT: 22-11
3. PERİYOT: 22-12
4. PERİYOT: 17-38

Beko Basketbol Ligi'nin dördüncü haftasında temsilcimiz Erdemirspor, saha ve seyirci önünde ağırladığı Türk Telekom'a 79-86'lık skorla yenildi ve 4 maçta üçüncü yenilgisini aldı.
Ligin dördüncü haftasında bir galibiyeti bulunan Erdemirspor ile henüz galibiyet alamayan Türk Telekom, Cumartesi günü Erdemir Spor Salonu'nda karşı karşıya gelirken, mücadeleyi Ankara temsilcisi 79-86'lık skorla kazandı. Son çeyrekte 38 sayı bulan Türk Telekom, bu sonuçla ligdeki ilk galibiyetini elde etmiş oldu.
Maça iyi başlayan Türk Telekom, ilk dakikalarda Joseph Gaffney ve Sani Becirovic'in basketleriyle etkili olurken, temsilcimiz Erdemirspor, Emre Ekim ve James Thomas ile karşılık verdi. Yunus Çankaya'nın üçlüğü ve Sani Becirovic'in başarılı turnikesiyle 4'üncü dakikada skor 5-11'e gelirken, ev sahibi ekip, oyunun bu bölümünde isabet bulmakta zorlandı. Mola sonrası karşılıklı sayılarla devam eden mücadelede Sani Becirovic, başarılı oyununu sürdürürken konuk takım, 7'nci dakikada durumu 10-17'ye taşıdı. Lamar Johnson'ın pota altı basketi ve Lamar Barbour'ın orta mesafeli atışlarıyla skor üreten Erdemir, farkı kapatmaya çalışsa da, Türk Telekom, Ceyhun Altay'ın üç sayılık isabeti ve Gregory Stiemsma'nın boyalı alandan kaydettiği basketle ilk çeyreği 18-25'lik skorla önde tamamladı. Temsilcimiz Erdemirspor, ikinci çeyreğe Altan Erol ve Lamar Johnson'ın sayılarıyla başlarken, Türk Telekom, Ceyhun Altay'ın üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği basketle cevap verdi. Erdemir molası sonrası, Ray Wesson ile bir üçlük daha bulan Türk Telekom, 14'üncü dakikada farkı 10 sayıya çıkardı: (21-31). Lamar Barbour'ın isabetleriyle oyuna tutunan Erdemir'de Melih Yıldız ve James Thomas da skora destek verince, ev sahibi ekip, 8-2'lik bir seri yakaladı ve 16'ncı. dakikada durumu 29-33'e taşıdı. Türk Telekom, Ceyhun Altay ile rakibinin serisini sonlandırsa da, özellikle Lamar Barbour-Melih Yıldız ikilisinin etkili oyunuyla 10-1'lik bir seri daha yakalayan Erdemir, soyunma odasına 40-36'lık üstünlükle gitmesini bildi.  Altan Erol'un turnikeden bulduğu basketle ikinci yarıya başlayan Erdemir, Lamar Johnson ve James Thomas'ın serbest atış çizgisinden kaydettikleri sayılarla 23'üncü dakikada skoru 48-36'ya taşıdı. Çeyreğin ilk 4 dakikalık bölümünde skor üretemeyen Türk Telekom, Joseph Gaffney'nin basket faulüyle rakibinin 8-0'lık serisini sonlandırdı. Konuk takımın top kayıplarını Lamar Barbour ve Erkan Veyseloğlu ile iyi değerlendiren Zonguldak temsilcisi, 26'ncı dakikada skoru 55-41'e taşıdı. Sani Becirovic'in orta mesafeli atışlarıyla skor üreten Türk Telekom, Lamar Barbour'un skorer oyununa engel olamayınca Erdemir, final periyoduna 62-48'lik skorla önde girdi. Son 10 dakikaya Mehmet Yağmur'un iki 3 sayılık basketiyle başlayan Türk Telekom, Ceyhun Altay'ın da skora katkısıyla çeyreğin hemen başında durumu 62-56'ya getirdi. Mola sonrası toparlanan Erdemir, Hakan Demirel ve Melih Yıldız'ın başarılı atışlarıyla skor üretmesini bildi. Karşılıklı sayılarla devam eden mücadelenin 33'üncü dakikası 72-64'lük skorla ev sahibi takım lehine geçilirken, Ray Wesson'ın pota altı basketleri ve Yunus Çankaya-Sani Becirovic ikilisinin üçlükleriyle 12-2'lik bir seri yakalayan Türk Telekom, mücadelenin bitimine 4 dakika kala 74-76'lık skorla öne geçti.
Temsilcimiz Erdemirspor, Erkan Veyseloğlu-'nun serbest atış basketiyle rahat bir nefes alırken, mücadelenin son bölümleri büyük bir çekişmeye sahne oldu. Hakan Demirel ve James Thomas'ın sayılarına Diamon Simpsons ve Mehmet Yağmur'un isabetleri ile karşılık veren Ankara temsilcisi, son 2 dakikaya girilirken skordaki üstünlüğü korudu: (79-81). Ceyhun Altay, Diamon Simpsons ve Ray Wesson üçlüsünün serbest atış çizgisinden başarılı performanslarıyla Türk Telekom, 79-86'lık skorla maçtan galip ayrılan taraf oldu.