Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç, hafta sonu konuk edecekleri TED Ankara Kolejliler maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada geçen hafta Türk Telekom karşısında iyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, Bütün oyuncular Olin Edirne maçının farklı mağlubiyetini unutturmak istercesine mücadele ortaya koydular. Hepsi görevlerini tam olarak yaptı ve ihtiyacımız olan önemli bir galibiyeti almış olduk dedi.
Hafta sonu TED Ankara Kolejliler ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Erdinç, "Hafta sonu oynayacağımız TED Ankara Kolejliler maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Türk Telekom ile yakaladığımız çıkışı TED Ankara Kolejliler maçı ile sürdüreceğiz. Hazırlıklarımızı tesislerimizde yaptığımız çift antrenman ile sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı umut ediyoruz. Güçlü bir takım olan TED Ankara Kolejlileri seyircimizin de desteği ile Ereğli'den eli boş göndermek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi özellikle bu maçta seyircimizin büyük desteğine ihtiyacımız var. Ereğli'de yaşayan spor severlere takımımızı yalnız bırakmayacaklarını eminim" diye konuştu.