Karşılaşmanın ilk çeyreğinde, baskılı bir oyun ortaya koyan Türk Telekom, 6'ncı dakikayı 9-7 üstün geçti. Çeyreğin sonlarına doğru baskısını attıran konuk ekip, periyodu 24-21 önde tamamladı. Türk Telekom, ikinci çeyrekte rakibine oranla daha baskılı oyun ortaya koydu ve periyodu 34-29 üstün bitirdi.
İkinci yarının sonlarına doğru Henderson'un bulduğu üçlüklerle Erdemirspor, skoru 49-48'e getirdi. Ev sahibi takım, periyodu 56-53 önde bitirdi. Karşılıklı basketlerle geçilen son periyotta Erdemirspor, oyunda ağırlığını artırdı ve maçı 77-64 kazandı

MAÇIN ARDINDAN
Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor'a 77-64 yenilen Türk Telekom'un başantrenörü Ahmet Bülbül, "Oyuncularım istediğim direnci gösteremiyorlar. O yüzden 2 maçtır kaybediyoruz" dedi.  Bülbül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 maçtır hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi. Karşılaşmada, savunmada ve hücumda daha farklı şeyler düşündüğünü ifade eden Bülbül, "Fakat istediğim şeyler yapılmadı. İki haftadır çalıştığımız işlerin yerini bulmadığını düşünüyorum. Oyuncularım istediğim direnci gösteremiyorlar. O yüzden 2 maçtır kaybediyoruz. Bizim için her maç çok önemli. Banvit maçında istediğimiz gibi oynarsak farklı bir skor çıkabilir" diye konuştu.

-Erdemirspor cephesi-
Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, Türk Telekom maçına geçen hafta çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Maçın 40 dakikasında çok iyi mücadele ettik. Bir hedefimiz var. O hedefe hep beraber gitmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Erdemirsporlu Emre Bayav da taraftarların maçın ilk 30 dakikasında geride olmalarına rağmen kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bayav, Türk Telekom'un iyi mücadele ettiğini ancak gülen tarafın kendileri olduğunu kaydetti.