Deplasmanlı Süper Amatör liginin 10. haftasında Karadenizspor, kendi sahasında üst sıralarda bulunan Erdemirspor'u konuk ederken 90 dakika sonunda Beyçayırı Stadında gol sesi çıkmadı.

Deplasmanlı Süper Amatör Ligin 10.haftasında Beyçayırı Stadında oynanan Karadenizspor Erdemirspor maçı golsüz sona erdi. Haftaya 18 puanla 2.sırada giren Erde-mirspor ile 12 puanlı Karadenizspor'u karşı karşıya getiren mücadeleden gol sesi çıkmadı. Erde-mir Emrah ile bulduğu net pozisyonlardan sonuç alamazken 90+4'de kaleci ile karşı karşıya kalan Karadenizspor'lu Kadir'de net bir gol pozisyonu cömertçe harcadı. Kozluspor'un puan kaybettiği haftada liderlik hesapları yapan Erdemirspor, Karadeniz maçından berabere ayrılarak bir puan alması sonrasında bu hayalini gerçekleştiremedi.

MAÇ SONUNDA ARBEDE
Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte maçın sona ermesi sonrasında oyuncular soyunma odalarına girdiler. Tam bu sırada iki takım oyuncuları arasında arbede başladı. Karadenizspor'lu oyuncu Murat Üçpınar ile Erdemirspor'lu Emrah arasında yaşanan ağız münakaşası aniden arbedeye dönüştü. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgayı kulüp yöneticileri ve polis araya girerek engelledi. Soyunma odalarına alınan futbolcular sakinleştirilmeye çalışıldı. Stattan ilk Karadenizspor kafilesi çıkarıldı. Karadenizspor kafilesinin çıkmasının ardından Erdemirspor'lu oyuncular çıktı.