Euro Lig oyuncusu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan Erdemirspor'da Genel Menajer Ömer Erdinç hafta sonu oynayacakları Anadolu Efes maçının zorlu geçeceğini söyledi.

Erdemirspor, Sırbistan Partizan takımında oynayan 27 yaşındaki 1.80 boyundaki Amerikalı oyuncu Torey Thomas ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı. Erdemirspor Genel Menajeri Ömer Erdinç transfer ile ilgili yaptığı açıklamasında, Takımımızın guard pozisyonundaki eksiğini kapatmak amacıyla Amerikalı oyuncu Torey Thomas'ı transfer ettik. Bu sezon Euro Lig'de oynamış olan oyuncu son olarak Sırbistan Partizan takımında oynuyordu. 27 Yaşındaki 1.80 boyundaki oyuncumuz ile sezon sonuna kadar anlaştık, kendisi ilçemize geldi ve takım ile çalışmalarına başladı. Bu oyuncumuzun gelişi ile daha güçlenen takımımız daha üstleri hedefleyen mücadelesini devam edecektir dedi.
Erdinç haftayı Aliağa Petkim maçından galibiyetle ayrılmanın haklı sevincini yaşadıklarını da söyleyerek, Bu galibiyette büyük rolü olan seyircimize, teknik kadromuza ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu moral ile Pazar günü İstanbul'da oynayacağımız Anadolu Efes maçı hazırlıkları devam ediyor. Anadolu Efes'e karşı da iyi bir mücadele ortaya koyup iyi bir skorla dönmeyi hedefliyoruz. Biliyoruz ki büyük takım olan rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız sözleri ile konuştu.