Olin Edirne deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Erdemir Erkek Basketbol Takımında Genel Menajer Ömer Erdinç, Anadolu Efes karşısında alınan mağlubiyeti ve hafta sonu oynayacakları Olin Edirne maçını değerlendirdi.
Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
Geçtiğimiz hafta evimizde konuk ettiğimiz Anadolu Efes'e mağlup olduk. Play-off için yenmek arzusu ile sahaya çıkan oyuncularımız üzerinde bu düşünce stres baskı yarattı. Maça kötü başladık şutlarımızın hiçbiri girmeyince oyundan düştük. Güçlü rakibimiz karşısında toparlanmayı beceremedik ve farklı bir mağlubiyet aldık.
Hedeflerimiz konusunda bu mağlubiyet herhangi bir şey değiştirmedi. Bundan sonraki maçlarımızda fikstür avantajımızı da kullanarak iyi oyun ile galip gelmek istiyoruz. Play-off iddiamızı son haftalara kadar sürdürmek amacındayız.
Hafta sonu Olin deplasmanına gidiyoruz. Amacımız bu maçtan galip ayrılıp bir önceki maçı telafi etmek.
İyi bir takım olmasına rağmen ligin alt sıralarından yer alan Olin ile maçımızı kazanmak arzusundayız. Çekişmeli zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. İyi olan taraf kazansın sporcularımızda ve teknik heyete maçı lehimize çevirmek için yoğun çalışmalarını sürdürüyor.