Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erdemirspor’la 3 yıllık sözleşmeye imza atan Aldoğan Argon, kadroyu oluşturmak için kolları sıvadı.
Geçen sezon Düzcespor’da yardımcığını yapan Oğuzhan Birdal’la yola koyulan tecrübeli teknik adamı, Erdemirspor yönetimi de transferde çok geniş yetkilerle donattı.

Transferde ilk olarak 27 yaş üzerinde 4 tecrübeli ve profesyonel kariyeri olan isimleri katarak takımın iskeletini oluşturmak isteyen Erdemirspor, bu doğruda önemli isimlerle irtibata geçti.
27 yaş kontenjanıyla kadroya katılacak olan 4 önemli transfer, takımın iskeletini oluşturacak. Kaleci, defans, orta ve forvet hattı için bu kontenjanı kullanacak olan Erdemirspor, ardından liglerde yer alan genç oyuncularla kadrosunu güçlendirecek.
Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11’nci Grupta Aldoğan Argon yönetiminde Düzcespor, 2 puanla şampiyonluğu kaçırmıştı. Eski takımının talebeleriyle de yakından ilgilenen Argon, Düzcespor’dan oyuncuları da yakın markaja aldı.
Yeni sezon öncesi geniş ve güçlü bir kadro oluşturmayı planlayan Erdemirspor, Süper Amatör Lig’de Şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyor.
Teknik heyetin Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşme sonrası transfer çalışmalarına hız veren ekip, iskelet kadroyu oluşturacak isimlerden haber beklediği öğrenildi.