Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un Genel Menajeri Ömer Erdinç, "Anadolu Efes'in gücünü biliyoruz. Umarım zevkli bir maç olur ve maç sonunda gülen taraf biz oluruz" dedi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor'un Genel Menajeri Ömer Erdinç, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, hafta sonu konuk edecekleri Anadolu Efes maçının hazırlıklarının sürdüğünü söyledi.
Geçen hafta sonu deplasmanda Aliağa Petkim galibiyeti ile çıkışa geçtiklerini ve play-off için avantaj yakaladıklarını hatırlatan Erdinç yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
Pazar günü saat 16.00'da ligin güçlü ekiplerinden Anadolu Efes ile karşılaşacak olan takımımız çalışmalarına hafta boyunca sürdürdü. Ligde iyi bir yer edinmeye çalışan Erdemirspor Kulübü bu maçı da almak için elinden geleni yapacaktır.
Seyircimize televizyon başındaki izleyicilere renkli bir maç izlettirmek istiyoruz. Rakibimizin gücünün farkındayız ama play-off'da daha sağlam bir yer edinmek için bu maçı almayı hedefliyoruz. Seyirci desteğine çok ihtiyacımız var. Beko Basketbol liginin güzide takımlarından Anadolu Efes ile yapacağımız müsabakaya bütün seyircilerimizi Ereğli halkını takımımızı desteklemeye çağırıyorum. Umarım zevkli bir maç olur maç sonunda da gülen taraf biz oluruz. Bu arada ülkemizi Euro Lig'de başarı ile temsil eden Anadolu Efes Spor kulübüne de Avrupa'da başarılar diliyorum
Erdinç, maç biletlerinin Erdemir Kapalı Spor salonunda normal 20, öğrenci 10 TL'den satışa sunulduğunu söyledi. Öte yandan Anadolu Efes'in Cumartesi günü Ereğli'ye gelerek maç için kampa gireceği öğrenildi.