Erdemirspor hafta sonu oynayacağı Tofaş maçı hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Yöneticileri, teknik heyet ve oyunculara zorlu Tofaş maçı öncesi yemek verdi, başarılar diledi.

Erdemirspor'da 2 sezondur takımın yardımcı antrenörlük görevini yapan Özhan Çıvgın ile sezon sonuna kadar baş antrenörlük sözleşmesi imzalayan ve hafta sonu da Tofaş ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Erdemir Erkek Basketbol takımında hazırlıklar büyük oranda tamamlandı. Erdemirspor Yönetimi, Cumartesi günü oynanacak Tofaş maçı öncesi teknik heyet ve oyunculara yemek verdi. Kulüp 2. Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ve yöneticilerin de hazır olduğu yemekte konuşan Başkan Odabaş, Birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Biz takımımızın sonuna kadar arkasındayız. Umut ediyoruz ki Tofaş deplasmanından da galibiyetle ayrılıp moral bulmak istiyoruz dedi.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Takım Menajeri Ömer Erdinç'de yemeğin ardından gazeteniz Önder'e yaptığı açıklamasında, 12 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 17.00'de Bursa Atatürk Spor Salonunda Tofaş ile karşı karşıya geleceğiz. Hazırlıklarımızı büyük oranda tamamladık. Bilindiği gibi Baş Antrenörlük için Özhan Çıvgın ile sözleşme sezon sonuna kadar anlaşma sağladık. Yönetimimizde teknik yöneticilerimiz ve oyuncularımıza bir yemek verdi. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Tofaş maçı öncesi moral yemeği de diyebiliriz. İnşallah zorlu bir deplasmandan galibiyetle dönerek moral bulacağız ve ilk yarıyı bu şekilde tamamlayacağız sözleri ile konuştu.
Öte yandan TED Vakıf 2. Başkanı ve İşadamı Celal Bozkuş'da takımın yemek yediği yere gelerek oyunculara ve yöneticilere başarılar diledi.