Düzce İşitme Engelliler Futbol Takımını Pazar günü ağırlayacak olan Ereğli İşitme Engelliler Futbol Takımının alacağı 3 puan tarihinde ilk kez 1. Lige yükselmesini sağlayacak. Kulüp Yöneticisi Recep Erdoğan bu kritik maç öncesi spor severlerin desteğini istedi.

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 2. Lig 13. Grupta mücadele eden Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Futbol Takımı oynadığı 9 maçta 22 puan toplayarak liderliğini sürdürüyor. Haftayı deplasmanda karşılaştığı Ankara Keçiören İşitme Engelliler Futbol Takımı ile 3-3 berabere kalarak kapatan ve liderliğini sürdüren Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Futbol Takımında gözler hafta sonu oynanacak Düzce maçına çevrildi. Kulüp Yöneticisi Recep Erdoğan, şampiyonluk maçına hazırlandıklarını konuk edecekleri Düzce İşitme Engelliler Futbol Takımını yenerek tarihinde ilk kez Birinci Futbol Ligine çıkacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.
DÜZCE'NİN İDDİASI YOK
Erdoğan yaptığı açıklamasında, Ligde şuana kadar oynadığımız 9 maçta 22 puan topladık ve liderliğimizi sürdürüyor. Ankara deplasmanında Keçiören İşitme Engelliler futbol takımı ile 3-3 berabere kaldık ve haftayı 1 puanla kapattık. Pazar günü Ereğli Beyçayırı Stadında ise Düzce İşitme Engelliler futbol takımı ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz Düzce'nin iddiası yok en yakın takipçimiz 1 puan arkamızdan gelen Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü.
Biz saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp tarihinde ilk kez futbol birinci ligine çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyoruz. Tüm Ereğli halkını bu önemli bu kritik maçlarında gelerek destek vermelerini rica ediyoruz sözleri ile konuştu.