Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Kümede ilk yarı Zonguldakspor?un liderliği ile tamamlandı. İkinci yarı takımlar eksikliklerini gidererek daha iyi hazırlanacaklar. İlçemizi beş takımla Süper Amatör Kümede temsil ettik. Devlet Hastanesispor ligden çekilmesiyle takım sayımız ise dörde düştü. Üç takımımızla play-off?ları zorluyoruz. Diğer takımımızda ligde kalıcı olmayı hedefliyor. Ereğli Belediyespor play-off?lar için en güçlü aday, kadrosu ve ekonomik durumu tesisleriyle süper amatören en güçlü takımı. Ligin başında yaptıkları yanlış transfer politikalarının cezalarını çektiler hazır olmayan futbolda emekliye ayrılmış futbolcuların kurtarıcı rolü verip ısrarla oynatan teknik kadro bu işte sorumlu kulaktan dolma bilgilerle futboculların birbirlerine tavsiyelerinden yapılan transferler takımın hem futbolunu hem de temposunu olumsuz yönde etkiledi. Önceki yönetimde yanlış yapmıştı.
Bir menajere güvenerek kadro kurup tüm yetkiyi bu menajere vermişlerdi hatırlanacağı gibi. İlçedeki antrenörleri toplayıp bir bilgilendirme toplantısı yapmamışlardı.
Yeni gelen yönetim de bu hayatı sürdürdü. İlçemizde oynamış, antrenörlük yapmış olan Göker Ekren, Ümit Kandemir, İsmail Yalçın, Zafer Men, Ahmet Sarı, Ahmet Uzun gibi aklımıza gelen isimler bunlarda destek olabilirdi ve antrenörler arasında birliktelik sağlanıp eleştirilerin önüne geçilebilirdi. Spor adamları taşın altına ellerini sokup sorumluluk alarak manevi bir çalışma yapılır ilçedeki kulisin önü kesilirdi ama anlamıyorum göreve gelince insanlar söylediklerini unutuyorlar. Ereğli Belediyespor play-off?ların en güçlü adayı. Hatta bölgesel lige çıkarsa da kimse şaşırmasın. Futbolcuya taahhütlerini yerine getirmek tesisler, imkanlar birde Volkan Yayın tecrübesi eklenince Ereğli Belediyespor ikinci yarı bir adım önde olacak. Ereğli Belediyespor Yönetimiyle futbolcusuyla ve taraftarıyla bir bütün olmasmı lazım ayrışım değil bir bütün olma zamanıdır. Bu bütünlüğü sağlarsa Ereğli Belediyespor bölgesel ligin en büyük adayıdır .

ALİ ÜNLÜ