Başkan Posbıyık, “Gençlerimize önem veriyoruz. Sadece futbol değil, voleybol, basketbol, boks takımlarımız da mevcut. Amatör takımlarımıza elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz” dedi.

 

Ereğli Belediyespor Olağan Kongresini Atatürk Kültür Merkezi (AKM)  Nikah Salonu’nda gerçekleştirdi. Ereğli Belediye Başkanı ve Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, kongrede yaptığı konuşmasında yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyerek: Geçtiğimiz sezon futbolda Bal ligine çıkma şansımız vardı ancak bu olmadı. Kulüp olarak gençlerimize önem veriyoruz. Sadece bayan ve erkek futbol takımıyla değil. Erken bayan Basketbol, bayan voleybol, yine kurulan boks takımlarımızı da oluşturduk. Ayrıca Belçika’da motor sporuyla uğraşan Ereğlili Sezgin Güney kardeşimize de Ereğlispor olarak destek olacağız. O da Avrupa çapındaki yarışlarda Ereğlispor amblemiyle yarışacak. Ailemizi her geçen yıl daha da genişletiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

 

Yapılan kongre sonrası yeni yönetim şu şekilde oluştu: Halil Posbıyık, Özkan Özyağcı, Nezih Anıl, Kemal Özer, İsmet Aktaş, Hicabi Yorulmaz, H.Hüseyin Sağlam, Murat Çetinel,  Beki Kara, Atilla Çakar, Metin Avcı, Hakan Duysak, Levent Kalyoncu.