Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

 

Kdz.Ereğli Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosunu 4 yeni taransferle güçlendirdi. Gün içinde Kdz. Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Sayman Deniz Koca, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural’ın yanı sıra, A Takım Antrenörü İsmail Yalçın ve Yardımcı Antrenör Ercan Yaman’ında hazır bulunduğu görüşmelerde anlaşmaya varıldı.

 

İŞTE YENİ İSİMLER

 

Transfer Komitesi gün içindeki görüşmelerde Medipol Başakşahir U 21 takımının 1996 doğumlu orta saha oyuncusu Murat Turan, Ankaragücü  ve Gençlerbirliği alt yapılarında yetişen, Çankırıspor’da profesyonel oynadıktan sonra geçen sezon Bal Ligi takımlarından Pursaklar forması giyen 1996 doğumlu forvet arkası mevkiinde oynayan Yaşar Şahin, yine Hacettepe ve Gençlerbirliği  ve Konyaspor alt yapısında yetişen geçen sezon Pursaklar forması giyen 1995 doğumlu ön libero ve sağ bek mevkiinde oynayan  Oğulcan İnce, ve Sakaryaspor, Fenerbahçe ve Karabük alt yapısında oynayan, geçen sezon ise Bal ligi takımlarından Gemlikspor’da forma giyen 1996 doğumlu forvet  Merih Can Gök  ile sözleşme imzaladı.

Eflatun beyazlılar transfer görüşmesi için akşam saatlerinde ilçeye gelen ve geçen sezon  Yeşil Kırşehir’de forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Çırakoğlu ile de yarın görüşecek.

 

2 OYUNCU İLE ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI

 

Kdz. Ereğli Belediyespor, son iki sezonda BAL Ligi takımlarından Yeni Amasya ve Termespor formaları giyen 1997 doğumlu sağ kanat oyuncusu Eray Özer ve 2014/2015 sezonunda 3. Ligde Zonguldakspor’un rakibi olan Kızılcabölük takımında forma giyen  ve Zonguldak’taki maçta da ter döken  ve geçen sesonda Termespor forması giyen 1994 doğumlu stoper Emre Berkan Kahvecioğlu  ile de  ön anlaşma sağladı. İki oyuncu  önümüzdeki günlerde Ereğli’ye gelerek resmi imzayı atacak.

Ereğli Belediyespor daha önce Oğuz Yalçın, Turgut Rençber, Ümit Daşçı, Ozan Aydın ve Tunahan Altuntaş ile anlaşmıştı.