Beşiktaş Ereğli Taraftarları Derneği tarafından polisevinde düzenlenen iftar programında konuşan Orman, sezonu şampiyon olarak tamamlamanın 4 yıllık bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.

 

“HİÇ MERAK ETMEYİN”

Sezonun rüya gibi geçtiğini ifade eden Orman, "Bizim işimiz Beşiktaşlıları mutlu etmek. Bu bizim arzumuz. Bütün Beşiktaşlılar ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Beşiktaş takımı bu yıl hepimizi mutlu etti. Bu yıl işimiz zor aslında. Stadımız her ne kadar bittiyse de beklentilerimiz fazla. Hiç merak etmeyin. Bugüne kadar bu işi planlayarak yaptık. Bundan sonra da planlayarak gideceğiz. Kimsenin lafı ile kimsenin bildiklerinden değil kendi bildiklerimizden doğrularımızdan bu noktaya geldik ve bu şekilde devam edeceğiz." diye konuştu.

 

EREĞLİ’YE KARTAL YUVASI

Göreve geldiğinde 21 tane olan kartal yuvasının şuan itibariyle 77'ye ulaştığını sezon sonuna kadar da 100'ü bulmasının hedeflendiğini belirten Orman, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

 

“GOMEZ’İ TAKIMIMIZDA İSTİYORUZ”

Bir gazetecinin, "Mario Gomez'in EURO 2016'da Almanya formasıyla gol attı, takımda kalacak mı?" sorusu üzerine Fikret Orman, "Türkiye'de de çok gol attı. Sadece Almanya'da atmadı. Onunla ay sonuna veya önümüzdeki ay başında görüşeceğiz. Hayırlısı bakalım. Beşiktaş bize göre dünyanın en önemli kulüplerinden biridir. Kimler geldi, kimler geçti. Mario Gomez'i takımımızda istiyoruz ama bu karşılıklı istekle alakalı. Beşiktaş Kulübü ciddi bir kurumdur. Hiçbir konuda araç olmaz ancak amaç olur. Defans blokunda sakatlıklar yaşadık. Devre arası ayrılan oyuncularımız oldu. Çok önde oynadığımız için de biraz açıklar veriyoruz. Bir iki bölgeye yatırım yapacağız. Çok fazla bir şey yapmayacağız." ifadelerini kullandı.

 

“BAZILARI MESAJ ATIYOR”

Siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Beşiktaşlı oyuncular İsmail Köybaşı ve Quaresma'nın performansını nasıl buluyorsunuz? sorusuna, "Bunlar özel oyuncular. İsmail Köybaşı'nın kontratını yenileme sürecindeyiz. Bazıları mesaj atıyor,  'yok yenilemeyin' diye. Şimdi İsmail güzel oynayınca, 'aman kaçırmayın' diyorlar. Transferde doğru bildiğimiz şekilde hareket ediyoruz. Taraftarlarımızın istekleri önemli ama bir internet sayfası oluşturup şunu mu alalım, bunu mu alalım şeklinde anket yapıp ona göre transfer yapılmaz." şeklinde konuştu.

 

YEMEĞE KATILIM YÜKSEKTİ

İftar yemeğine Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Bahadır Kasap'ın yanı sıra çok sayıda siyah-beyazlı taraftar katıldı.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)