Ereğli Devlet Hastanesi-Devrek Belediyespor: 0-2

Hakemler: Burçin Kınay**, Hakan Tuna**, Serkan Ayan**
Ereğli Devlet Hastanesispor: Muhittin**, Barış**, Murat Üçpınar**, Birol**, Özden**, Caner**,  Sezer** (Dk.65 Fatih**), Murat**,  Semih-**,  Serkan** (Dk.65 Murat*), Oğuz** (Dk.74 Mehmet**)
Devrek Belediyespor: Anıl***, Aykut** (Dk. 46 Zekeriya**), Umut**, Volkan**, Serkan Bülbül**, Tunay** (Dk.56 Tevfik**), Tuncay**; Ali**, Erkan**, Serkan Süer***, Hakan** (Dk.69 Emrah**)
Goller: Dk. 53 Serkan Süer, Dk. 71 Emrah (Devrek Belediyespor)

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden ve ligde henüz 3 puanla tanışamayan Ereğli Devlet Hastanesispor Cumartesi günü Beyçayırı Stadında az sayıda spor severin izlediği maçta Devrek Belediyespor?a ikinci yarıda yediği goller ile yenilerek kötü gidişatını sürdürdü. Karşılaşmaya her iki tarafta kontrollü başlarken Ereğli Devlet Hastanesispor?un 3 puana oldukça şartlandığı futbolcuların hırsından ilk dakikalardan itibaren belliydi. İlk yarıda her iki ekibin karşılıklı atakları ile geçerken gol noktalarında etkisiz kalınınca soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Devrek Belediyespor kondisyonu düşmeye başlayan Ereğli Devlet Hastanesispor?a karşı daha atak oyun ortaya koydu. Maçın 53. dakikasında Devrek Belediyespor atağında Serkan Süer topu Ereğli Devlet Hastanesispor filelerine bırakarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Oyunu dengelemeye çalışan Devlet Hastanesispor 71?de defansın yaptığı hatayı iyi değerlendiren Emrah?ın golü ile yıkıldı ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrıldı.