İşitme Engelliler liginde mücadele eden Kdz.Ereğli İşitme Engellilerspor son maçında Sakarya İşitme Engellileri 3-0'la geçerek grubu lider olarak tamamladı ve 1. lige terfi maçlarına katılmaya hak kazandı.

Türkiye İşitme Engelliler 2. lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğli İşitme Engellilerspor, grubunu şampiyon olarak tamamlayarak 1. lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı. Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü Yöneticisi Recep Erdoğan, ligin son maçında Sakarya İşitme Engelliler Spor'u 3-0 yenerek grubu şampiyon olarak tamamladıklarını söyledi. Erdoğan yaptığı açıklamasında, "Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu 2. lig 3. grupta yeralan Kdz.Ereğli İşitme Engellilerspor futbol takımımız Sakarya İşitme Engellilerspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca üstün oynayan takımımız maçı attığı 3 golle süsledi ve 3 puanı alarak grubu şampiyon olarak tamamladı.
Grubumuzda oynanan diğer karşılaşmada Düzce İşitme Engellilerspor, Eskişehir İşitme Engellilerspor'u deplasmanda 3-1 yendi.
Bu sonuçla grubunu lider tamamlayan takımımız, 1. lige yükselmek için eleme maçlarına katılmaya hak kazandı. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak maçta, rakibini yenen takım 1. lige yükselecek. Bölgemiz açısından son derece önemli olan bu sportif başarıda emeği geçen arkadaşlarımıza teknik yöneticilerimize ve bize destek vermeye çalışanlara şükranlarımızı sunuyoruz.
Asıl iş bundan sonra başlıyor, Kdz.Ereğli'nin bu başarıyı yakalayabilmesi için daha fazla desteğe ihtiyacı vardır" dedi.