Süper Amatör Ligde yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Kdz.Ereğlispor sezonun ilk maçını güle oynaya kazandı. Sahasında Çates Işıkspor'lu konuk eden eflatun beyazlılar, ilk yarısını Oğuz'ın golü ile 1-0 üstün kapattığı karşılaşmayı  ikinci yarıda Osman Yazgan, Cihat ve Önder Karakaş'ın da skora katkısı ile  4-0 kazadı. Ereğlispor ilk haftanın en farklı galibiyetine imza atarak zirveye yerleşti.
Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele eden Karadeniz Ereğlispor, ligin 1.haftasında sahasında konuk ettiği ÇATES Işıkspor'u 4-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 43.dakikada Oğuz'ın golü ile üstün kapatan Ereğlispor,65.dakikada Osman Yazgan, 71.dakikada Cihat Öztürk ve 74.dakikada Önder Karakaş’ın attığı golleri ile farka gitti. (4-0)                                                                                                  

Çates Işıkspor karşısına, kalede Kader Boz, savunmada Osman Karadeniz, Cihat Öztürk, Emre Kuzu, Barış Bayar; orta sahada İbrahim Çelik, Serkan Kurt, Önder Karakaş, Oğuz Yalçın; ileride de Osman Yazgan ve Gökhan Çolak on biri ile çıkan Ereğlispor'da Antrenör İsmail Yalçın, 2.yarı da Uğur Yalçın, Burak Çetinkaya ve Olkan Sarı'ya da forma şandı verdi.