Son 2 maçını 3 puanla kapatarak zirve yarışındaki iddiasını sürdüren ve 20 puanla Vefaspor'un 1 puan gerisinden ikinci sırada yer alan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, Pazar günü Beyçayırı Stadında oynayacağı Vefaspor maçından mutlak galibiyet bekliyor.

 BEYÇAYIRI TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞAYACAK

Beyçayırı Stadı ise Pazar günü yine önemli bir maça ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 5 bine yakın spor severin izlemesi beklenen karşılaşma için ise lider Vefaspor'un taraftarının da geleceği öğrenildi. Genç Ereğlililer Taraftar Grubu ise yine tribünlerde takımın itici gücü olarak yer alacak.

TEMPOLU ÇALIŞMA

Teknik patron Taner Demirbaş, lider Vefaspor maçı öncesi oyuncularını bu maça en iyi şekilde hazırlayabilmek için yoğun mesai harcıyor. Taktik ve kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanlarda oyuncuların morallerinin yüksek olduğu öğrenildi.

 TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE.(VEFA MAÇI BEYÇAYIRI'NDA.)

Öte yandan ligde son Yeniçağ maçının ardından Beyçayırı Stadının zeminin değişecek olmasından ötürü maçlarını Erdemir Stadında oynayacağını duyuran Ereğli Belediyespor Yönetimi, Vefa maçında da Beyçayırı Stadının atmosferini lehine çevirmek istiyor. Bu doğrultuda saha zeminin değişimi ise ileri bir tarihe ertelendi. Bunun ile ilgili kulüpten verilen bilgiler ise şu şekilde:  "İl ve İlçe Spor Müdürlükleri ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Sahamızdaki zemin yenileme çalışmaları 7 Aralık Pazartesi günü başlayacağından takımımız Vefaspor maçını Beyçayırı Stadı'nda oynayacaktır. 20 Aralık'taki Dikilitaş maçını Erdemir Stadında oynayacak takımımız, devre arasının ardından, 31 Ocak'taki Akçakocaspor maçını Beyçayırı'nın yenilenmiş zemininde oynayacaktır"

 (Haber: Mustafa Kemal Bektaş)