Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren 75.Yıl Rehabilitasyon Merkezi Özel Spor Kulübü'nün iki sporcusu tarihi bir başarıya imza attılar. Bu önemli eğitim yuvasında eğitim-öğretimlerine devam eden Kenan Likoğlu ve Haşim Ertaş, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Karadeniz Ereğli'nin gururu oldular.  
İki başarılı sporcu, Kulüp Başkanı Nagehan Müftüoğlu, Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Öztamur ve aileleriyle birlikte Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Posbıyık tarafından makam odasında kabul edilen öğrencilerin başarılarıyla ilgili bilgiler veren 75.Yıl Rehabilitasyon Merkezi Özel Spor Kulübü Başkanı Nagehan Müftüoğlu, Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Kenan Likoğlu'nun Türkiye 4.'sü, Haşim Ertaş'ın da Türkiye 16.'sı olduğunu söyledi.
Müftüoğlu konuşmasında; Kurumumuz eğitime başladığı yıldan bu yana sizin de belediye başkanımız olarak çok büyük destek ve yardımlarınızı gördük. Elde ettiğimiz başarıda Belediye Başkanı olarak sizin de çok büyük katkınız var. Bu sebeple de size teşekkür ediyorum…, dedi.
Çocuklarımızın elde ettiği bu başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendileriyle gurur duyduğunu kaydeden Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında; 256 sporcu arasında dereceye girerek Karadeniz Ereğli'nin ismini duyuran çocuklarımıza halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu, emek ve özveri isteyen bir iş. Bu başarıda emeği geçen tüm yöneticilerimizi ve aileleri de tebrik ediyorum…, dedi. Başkan Posbıyık, ziyaretine gelerek başarılarını kendisiyle paylaşan başarılı sporculara da çeşitli hediyeler takdim etti.