İlk yarının son maçında Karadenizspor karşısında ecel terleri döken Ereğli Belediyespor şansının da yardımıyla 90 dakika sonunda sahadan altın değerinde 3 puan alarak ayrıldı.

Kurban Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günlerinin hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle Çarşamba ve Perşembe günleri oynanan Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig maçları arasında, Ereğli'deki son karşılaşma olan Karadenizspor-Kdz.Ereğli Belediyespor maçı, güzel bir havada ve arife günü olması sebebiyle de az seyirci önünde oynandı. İlk beş dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve her iki takımın da birbirini sınadığı maçta, Kdz. Ereğli Belediyespor'un ilk şutu 10.dakikada Fatih'in frikiğinden gelirken, aynı dakika içinde gelişen bir başka atakta Şaban'ın soldan iyi getirdiği topa Çetin çok kötü vurunca bu akın da autla sonuçlandı.
22.Dakikada gelişen Karadeniz atağında defans arkasına atılan uzun topta ceza sahası dışından kaleyi gören ve Cihat'a rağmen vuruşunu yapan Hayrettin'in şutu az farkla auta çıktı. Aut atışını vakit geçirmeden kullanan Sedat da topu ileri uçtaki arkadaşlarıyla buluşturduğunda, ceza sahası içinde uygun durumda bulunan ve düzgün bir vuruşla çerçeveyi gören Şaban, karşılaşmanın ilk golünü filelere gönderdi ve Kdz. Ereğli Belediyespor'u öne geçirdi: 0-1
53.dakikadaki, bir orta alan mücadelesi sırasında ise ortam bir anda gerildi ve iki takım oyuncuları arasında kısa süren bir tartışma yaşandı. Hakem Şefik Özbay, bu tartışmadan dolayı Karadeniz'den Şafak ve Kdz. Ereğli Belediyespor'dan Çetin'i sarı kartla cezalandırdı. Bu olaydan sadece birkaç saniye sonra Teknik Direktör Volkan Yayın Çetin'i oyundan aldı ve Kaan'ı sahaya sürdü.
Bu devrenin 10.dakikasından itibaren Karadenizspor rakip yarı sahada ve ceza sahası civarında baskı kurdu. Teknik Direktör Celal Çelenkoğlu, Belediyespor'un kendi sahasından çıkmakta zorlandığı dakikalarda oyuna müdahale ederek 60.dakikada, maç öncesi ısınma sırasında rahatsızlanarak on birden çıkarılan Mustafa Nergiz'in yerine sahaya çıkan Hüseyin'i oyundan aldı ve Sertan'a forma verdi. Aynı dakikada hızlı gelişen bir kontratağa kalkan Belediyespor'da, kaleciyi geçen ve topu boş kaleye gönderen ilk golün sahibi Şaban'ın şutunu savunma çizgi önünden uzaklaştırdı.
Karadenizspor'un baskılı ve inatçı futbolu karşısında tedbir düşünen Volkan Yayın, oyundan Engin'i alarak Erol'u sahaya sürdü. Bu değişiklikten iki dakika sonra, 71.dakikada Fatih Mirvan soldan kendisine yakışır mükemmel ortalardan birini yaptı; iyi yükselen Tolga harika bir kafayla topu ikinci kez yeşil-beyazlıların ağlarına gönderdi: 0-2
Baskı kurduğu anlarda beklenmedik biçimde ikinci golü kalesinde gören Karadeniz'de 76.dakikada golcü oyuncu Celil, kaptan Caner'in yerine oyuna girerken, 76.dakikada Sertan'ın ceza sahası dışından gönderdiği füze üst direğe çarpıp dışarı çıktı.
Karadenizspor aradığı golü 81.dakikada buldu. Bir dakika önce ceza sahası dışında Hayrettin'i düşürdüğü için sarı kartla cezalandırılan ve serbest atışa sebebiyet veren Cihat'ın faulü sonrası, frikik için topun başına geçen Ahmet vurur gibi yapıp üstünden atladı, Yunus sert ve düzgün bir vuruşla Sedat'ı avladı: 1-2
Maçın son dakikaları büyük heyecana sahne oldu. Karadenizspor yüklendikçe, Belediyespor takımı arkaya yaslandı ve galibiyeti koruma telaşına düştü. 90.dakikada Şaban yerini Ahmet'e bırakırken, aynı dakikada gelişen Karadenizspor atağında Celil topa dokunamadı ve takımını bir pozisyondan daha etti. Gelişen kontratakta ise Ahmet Aylaz'ın şutu kaleci Serdar'da kaldı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kdz. Ereğli Belediyespor, Karadenizspor'u 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.