BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 8.hafta maçında Bolu temsilcisi Yeniçağaspor’u,  4-0 mağlup etti. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle haftayı, 19 puanla lider Vefaspor’un ardından, 16 puanla 2.sıraya geçti.

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da,  deplasmanda Eskişehirspor’u 14-0 mağlup ederek galibiyetle tanıştı.

 

BAL Ligi 8. Grupta 8.hafta maçları hafta sonunda oynanırken, sahasında Yeniçağaspor’u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor, sahadan 4-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı. Maça baskılı başlayan ve 10.dakikada Barış Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar,39.dakikada Mahmut Bektaş ile farkı 2’ye çıkararak soyunma odasına 2 golün avantajı ile gitti.

Karşılaşmanın İkinci yarısında da üstün olan taraf olan eflatun beyazlılar, 50.dakikada Alihan Tezel ve 61. dakikada ise İbrahim Arıkan’ın golleri ile ile farka gitti. Eflatun beyazlılar hafta sonunda deplasmanda Düzce Beyköy’e konuk olacak.

 

KIZLAR ŞOV YAPTI: 0-14

Kadınlar 1. Ligi 3.haftasında deplasmanda Eskişehirspor’a konuk olan Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı, sahadan 14-0’lık farklı galibiyetle ayrıldı.          Khatia ( 5), Vehbiye (2), Funda (2), Derya, Ece, Ceren, Melis ve Başak’ın golleri ile farka giden eflatun beyazlılar, hafta sonunda Adana İdmanyurdu’nu konuk edecek.