Kdz. Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle düzenlediği iftar yemeğine Beşiktaş ve Galatasaray Taraftar Derneklerinin Başkanları da katıldı. Dostluk mesajları verilen iftar yemeği öncesi ve sonrası renkli görüntüler vardı.

 

Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Aşkın Peker ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde verilen iftar programına 7’sinden 70’ine çok sayıda Fenerbahçe taraftarı katıldı.

İftarın, hem takımın kuruluş yılı olan 1907’yi hem de ‘Fenerbahçeliler Günü’ olarak ilan edilmesi ile birlikte saat 19.07’da tekneyle denizden gelen bir grup, karada onları bekleyen diğer bir grup ile buluştu, simgesel olarak ise Fenerbahçe’nin Asya ile Avrupa’nın birleşmesi temsil edildi.

Erdemir Ofisi yolu Bursa İskender’de verilen iftar yemeği öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Aşkın Peker, Fenerbahçelilerin doğum günlerini kutladı ve kendilerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik ve Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış’a da teşekkür etti.

“REKORU DA KIRDIK”

Peker konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu gün bizim için çok anlamlı bir gün. Bu sene Dünya Fenerbahçeliler gününü tarihine de iftarımızı dek getirerek altın iftarımızı düzenliyoruz. Bu güne ilişkin çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Öncelikli olarak amacımız; tekneyle karadan gelen bir gurubumuz karadan gelen bir grupla buluşarak Fenerbahçe’nin Avrupa ve Aysa’nın birleşmesini temsil etmesi için böyle bir mizansen gerçekleştirdik. Ardından Fenerbahçeli dostları, Fenerbahçe’ye gönül verenleri bir araya toplamayı amaçladık. Sanırım bu seneki rekoru da kırmış olduk. Yaklaşık 300 Fenerbahçeli iftarımıza katıldı. Hedefimiz Ereğli’de Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçe’nin diğer takım dostları olan başkanlarımıza ki onlarda şu an yoldalar, kardeşlik ortamında tekrar bir araya getirmek ve Fenerbahçe’nin bu doğum gününü tüm dostlarımızla birlikte kutlamak”

Renkli görüntüler halinde gecen iftar yemeğinin ardından bazı taraftarlar yaktıkları meşaleler ve attıkları sloganlar ile etkinliğe damgasını vurdu.