Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış, bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri Şampiyonluk gecesine Kulübün İkinci Başkanı Özkan Olcay ve Fenerbahçe’nin elinden aldıkları süper kupayı getireceklerini söyledi.

 

Kdz. Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış, 11 Eylül 2013 Çarşamba günü dernek olarak şampiyonluk gecesi düzenleyeceklerini söyledi. Geceye Galatasaray Futbol Kulübünün İkinci Başkanı Özkan Olcay ve eşinin de katılacağını belirten Barış, gecenin sürprizi olarak da Fenerbahçe’nin elinden aldıkları süper kupayı getireceklerini söyledi. Karadeniz bölgesinin en büyük şampiyonluk kutlamasına Galatasaray’a gönül vermiş tüm taraftarları beklediklerini belirten Barış, “Galatasaray ikincisini kutladığı şampiyonluğunu yine Kdz. Ereğli’de yine ses getirerek yapacak.  Bununla ilgili olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber çok dikkatli ve titiz bir şekilde çalışıyoruz. Çok kısa bir zamanda çok güzel işler yapmaya başladık. İddia ediyoruz Karadeniz bölgesinin en büyük şampiyonluk balosunu 11 Eylül 2013 Çarşamba günü  Büyük Anadolu Otel de kutlayacağız. Bu kutlamamıza Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay ve eşi katılacak. Ayrıca takımımızın eski futbolcularından Ayhan Akman da büyük olasılıkla katılacak. Hakan Şükür ve Bülent Korkmaz’a ulaşmaya çalışıyoruz. Çünkü Karadeniz bölgesinin en büyük etkinliğine emektar futbolcularımızın da katılması bizi onurlandıracaktır. 
Şampiyonluk kutlamasına Fenerbahçe’nin elinden aldığımız süper kupayı da getireceğiz. Bununla ilgili önlemler alıyoruz. Gecede ayrıca çok değerli bir sanatçımız da sahne alacaktır. Taraftarlarımızı şampiyonluk kutlamasına bekliyoruz. Camiamıza gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz.  Taraftarlarımız takımımızın formalarını giyerek gecemize katılsınlar” dedi.