Batı Karadeniz Teakwondo Şampiyonası sona erdi. İki ayrı kategori de yaklaşık 350 sporcunun yarıştığı, Gençlik Hizmetleri Zonguldak Spor İl Müdürlüğü, Devrek, Gökçebey Dernekleri ve aralarında Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi ve Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş'un da bulunduğu bazı İş adamlarının katkıları ile gerçekleşen şampiyonanın ilk günü geride kaldı. İlk gün müsabakaları sonrası şampiyonaya destek verenlere teşekkür plaketleri verildi.

 

Gençlik Hizmetleri Zonguldak Spor İl Müdürlüğü, Devrek, Gökçebey Dernekleri ve aralarında Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi ve Ereğli FM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Bozkuş'un da bulunduğu Ereğlili iş adamlarının katkıları ile Karabük, Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Bolu ve Çankırı ilinden 30'un üzerinde kulüpte mücadele eden yaklaşık 350 sporcu, 
Ereğli'de düzenlenen Batı Karadeniz Teakwondo şampiyonasında ter döküyor. 
Minikler Bay bayan ve Ümitler Bay ve Bayan olmak üzere iki ayrı kategoride yapılan turnuvada ilk gün ümitler bay ve bayan sporcular yarıştı. Ereğli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda başlayan turnuva öncesinde seremoni yapıldı. Şampiyonanın yapılmasında emeği geçenlere plaketlerinin verilmesinin ardından müsabakalara başlandı. 

 

İş Adamlarına teşekkür
İl Şampiyonasının İlk gün müsabakalarını Gençlik Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyeleri Halil Bozkuş,Hasan Pınarcık,Fevzi Ekşi,Adın Karadağ,Abdulkadir Sözer ve Necat Bakan'da izledi.Etkinlikte Organizasyonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştiren Devrek Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği adına  Başkan Satılmış Kutucu ve şampiyonaya katkılarından dolayı Gülüç Belediyesi, İş adamları Halil Bozkuş,ibrahim Sezer, Mevlüt Özdemir'e teşekkür plaketleri verildi.Bu arada törenin ardından İl Spor Müdürü Uğur Akdeniz törene katılanlara spor salonunu gezdirerek bilgiler verdi.

 

İnce; "İyi bir sınav oldu"
Düzenlenen şampiyona ile ilgili olarak açıklamada bulunan Teakwondo İl Temsilcisi Mustafa İnce, şampiyonada sporcuların ve teknik heyetin Türkiye şampiyonası öncesinde iyi bir sınav olduğunu söyledi."Ereğli ilçemizde değerli iş adamlarımızın katkılarıyla güzel bir şekilde gerçekleştirmiş durumdayız. 
Ümitler ve minikler kategorisi olmak üzere iki ayrı kategori de bu müsabakaları yapıyoruz. " diyen İnce, "Bu şampiyona, önümüzdeki dönemlerde Türkiye'de yapılacak olan şampiyona öncesinde büyük bir önem taşımakta. Sporcularımız ve teknik heyet bu şampiyona da eksikliklerini görecektir" şeklinde konuştu.