Aslen Ereğli'li olan  Galatasaray'ın Yıldız Erkek Voleybol Takımı'nın genç oyuncularından Berk Yılmaz gelecekteki spor yaşamını İsveç'te sürdürmek istediğini söyledi. İkinci kez Milli Takım’a çağrılmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Yılmaz," İlk hedefim Galatasaray A Takımı'nda oynamak. Daha sonra da spor yaşamımı İsveç'te devam ettirmek istiyorum. Babam teşvik etmeseydi belki de basketbolcu olacaktım. Ancak voleybolcu olduğum için çok mutluyum."dedi.
Tatilini geçirmek üzere memleketi  Ereğli'ye  gelen Berk Yılmaz  yaptığı açıklamada ikinci kez Milli Takım’a çağrılmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. "Takım olarak katıldığımız Türkiye finalleri sırasında 2 yıl önce üç büyükler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş tarafından istendim. Ben bu konuda tercihimi Galatasaray'dan yana kullandım iyi de yapmışım. Bu sayede voleybol yaşamımı iyi şekilde sürdürüyorum. İkinci kez de Milli Takım'a çağrıldım. "diyen Yılmaz, "İzmir'de gerçekleştirilen bir haftalık kampı tamamladıktan sonra da memleketime dinlenmeye geldim. Tatil bittikten sonra tekrar İstanbul'a gideceğim. İleriki yıllarda ilk hedefim Galatasaray A Takımı'nda oynamak. 
Daha sonra da spor yaşamımı İsveç'te devam ettirmek istiyorum. Babam teşvik etmeseydi belki de basketbolcu olacaktım. Ancak voleybolcu olduğum için çok mutluyum."şeklinde konuştu.