U15 Bayan Milli Takımı, özel maçta Rusya'yı 6-2 yendi. Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada golleri 1, 73 ve 80+2'nci dakikalarda Ereğli Belediyesporlu Ebru Topçu, 16'ncı dakikada Ümran Özev, 27'nci dakikada Eda Duran, 35'inci dakikada Kader Doğan kaydederken, Rusya'nın golleri 6'ncı dakikada Elizaveta ve 68'inci dakikada Ekaterina attı.
Milliler, Rusya ile yarın GAP Arena Stadı'nda bir maç daha yapacak. U15 Bayan Milli Takımı, oynayacağı iki hazırlık karşılaşmasına da futbolseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.
U15 Bayan Milli Takımı'nın maç programı ve aday kadrosu şöyle:
Nazmiye Aytop (Keçiören Bağlumspor), Dilan Akarsu, Büşra Öztürk (Medical Park Antalyaspor), Fatma Gülen, Semanur Akbaş (Bursa Sağlıkgücü Gençlikspor), Kader Doğan, Hatice Yaşar (Hakkarigücüspor), Eda Karataş (Marmara Üniversitesi Spor Kulübü), Esra Öztürk (Ataşehir Belediyespor), Yaşam Göksu, Ümran Özev (Konak Belediyespor), Fatma Barut, Hilal Başkol, Eda Duran, Kübra Berber (Gölcükspor), Serra Çağan (İzmit Belediye-spor), Cansel Durmuş, Ebru Topçu (Ereğli Belediyespor).