Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ergene Velimeşe karşılaşmasına yönelik hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Kendilerini zor bir 90 dakikanın beklediğini söyleyen Antrenör Taner Demirbaş “Bu maç bizim açımızdan çok önemli. Tekirdağ deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz. “dedi. Eflatun beyazlılar Pazar günü saat 15.00’te oynanacak karşılaşma için, Cumartesi günü Tekirdağ’a gidecek. Bayram öncesi Büyükçekmece galibiyeti ile moral bulan ve 6 puanla grubun 4.sırasına yerleşen Kdz. Ereğli Belediyespor’da 4.haftada deplasmanda oynanacak Ergene Velimeşe karşılaşmalarının hazırlıkları sürüyor.

 

İDMANLAR NEŞELİ GEÇİYOR

Bayram tatilinin ardından zorlu maçın hazırlıklarını Pazartesi gününden itibaren sürdüren eflatun beyazlılarda, oyuncuları istekli oluşu ve idmanlarının neşeli geçmesi Antrenör Taner Demirbaş yüzünü güldürüyor. Hafta içinde yapılan idmanlarda oyuncularına hafta sonu oynanacak maçın önemini vurgulayan Demirbaş, oyuncularını 3 puana şartlandırıyor.                                                  

 

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Üst üste alınan Çınarlı ve Büyükçekmece galibiyetleri ile iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş, Tekirdağ deplasmanında oynayacakları Ergene Velimeşe karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. Rakibin Bayram öncesi Edirne deplasmanında aldığı 4-1 galibiyetin kendileri için çok önemli olmadığını söyleyen Demirbaş, “Ben oyuncularıma güveniyorum. Kazanmak için sahaya çıkacağız.” dedi.

 

YOLCULUK CUMARTESİ

Zorlu maçın hazırlıklarına Cuma günü de Beyçayırı stadında devam edecek olan eflatun beyazlılar, Cumartesi sabahı yapılacak hafif bir ter idmanının ardından Tekirdağ’a gidecek. Antrenör Taner Demirbaş’ın Cuma günü yapılacak taktik idmanının ardından 17 kişilik maç kadrosunu şekillendirmesi bekleniyor.