Deplasmanlı Süper Amatör Lig'de Cumartesi günü, ligin zayıf ekiplerinden Ayiçispor'u ağırlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, her iki yarıda attığı birer goller rakibini 2-0 yendi.

EREĞLİSPOR-AYİÇİSPOR: 2-0
STAD: BEYÇAYIRI
HAKEMLER: Ulaş Koçak**, Mete Bulman**, Turgut Özkasapoğlu**
EREĞLİ BELEDİYESPOR: Sedat**, Adem***, Fatih***, Cihat**, Hakan**, Erol*, Kaan*, Çetin***, Ahmet*, Tolga*, Ersan***
AYİÇİSPOR: Kadir*, Hasan**, Fehmi***, Murat*, Halil*, Hüseyin*, Berk*, Okan*, Soner***, Murat Çoban**
GOLLER: Dk.17 Kaan, Dk.88 Tolga

Ligin en zayıf ve en çok gol yiyen takımlarından biri olan Ayiçispor'u ağırlayan Kdz. Ereğli Belediyespor, galibiyeti iki golle aldı. İlk dakikaları kısır ve verimsiz bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk atağında 10. dakikada Fatih'in sol çarprazdan vurduğu şut auta çıkarken, 13. dakikada Adem'in şutunda top kornere çıktı; kornerden sonuç gelmedi. Kdz. Ereğli Belediyespor'un, karşılaşmanın 10. dakikasından sonra kontrolü eline aldığı gözlenirken, Ayiçispor'un ilk atağı  15. dakikada geldi. Topu önünde bulan Okan'ın uzaktan şutu faklı şekilde auta çıkarken, Kdz. Ereğli Belediyespor 17. dakikada golü buldu. Bu dakikada maçın en başarılı isimlerinden Çetin soldan Fatih'in önüne bıraktı topu. Sıfırdan ortayı yapan Fatih'in bu pasına kale önünde ve uygun pozisyonda kafayı vuran Kaan takımını Ayiçi karşısında öne geçirdi: 1-0
25. dakikadan sonra, deplasman takımı Ayiçi'nin maçta dengeyi sağladığı görüldü.  34. dakikada Fatih'in sağ çaprazdan kullandığı frikikte oyuncular topun üzerinden atladı; oluşan karambolde top Ayiçi fileleriyle buluşmadı.
38. dakikada ise maçın en organize atağında Ersan'ın uzaktan sert şutu az farkla auta çıkarken, 42. dakikada Fatih'in soldan yaptığı ortaya kimse dokunamadı ve Belediyespor ikinci golden oldu.
45. dakikada Sedat'ın uzun degajında top savunmayı geçti; kaleci Kadir topu kafasıyla uzaklaştırmaya çalışırken, top Tolga'nın kafasıyla buluştu. Tolga'nın şutunu savuma çizgi üzerinden uzaklaştırdı.
45+1. dakikada Fatih'in soldan ortasına Kaan kafayla vurdu ama top kaleci Kadir'de kaldı.  Bu pozisyonun bir dakika sonrasında Tolga'nın aşırtma vuruşunda top Ayiçi ağlarıyla buluşsa da hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.
İlk yarının son uzatma dakikasında Ayiçi yakaladığı en uygun pozisyonu cömertçe harcadı ve ilk yarı Kdz. Ereğli Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıya Ayiçi Halil'in yerine En gin'i alarak başladı.
48. dakikada Çetin'in sert şutu auta çıkarken, 53. dakikada Ayiçili Berk'in kale ağzından şutu golle sonuçlanmadı.
İkinci yarının ilk bölümleri Ayiçi takımının baskısı altında geçti.  54. dakikada Murat Çoban'ın uzaktan gol denemesi autla sonuçlanırken, 58. dakikada Belediye takımı Tolga ile mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Bu pozisyonda Tolga altı pastan kafayla topu kaleci Kadir'e teslim etti.
59. dakikada Soner'in uzaktan şutu kaleci Sedat'ta kalırken, 60. dakikada Ayiçi'nin kazandığı golde yardımcı hakem Mete Bulman, ceza sahası içinde bulunan Ayiçi oyuncusunun aktif alanda olduğu gerekçesiyle ofsayt bayrağı kaldırdı ve gol geçerlilik kazanmadı.
63. dakikada Belediyespor'da Ahmet oyundan çıktı yerine İsmail girdi. Aynı İsmail 67. dakikada topu soldan nefis getirdi, Çetin topu Tolga'nın önüne bıraktı ve Tolga'nın ortasında İsmail topu kafayla ağlara gönderse de bu gol de ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. Bu pozisyon da uzun süre tartışıldı.
72. dakikada Çetin'le kaleyi yoklayan Belediyespor'da Kaan çıktı yerine Engin oyuna dahil edildi.
Bu dakikalarda Ayiçi takımı rakip ceza sahasına defansın arkasına atılan uzun toplarla girmeye çalıştıysa da bunda muvaffak olamadı.
76. dakikada Ayiçi'nde Hüseyin'in yerine Özcan oyuna girerken, 78. dakikada Adem'in sağdan ortasında kaleci Kadir topu elinden kaçırdı; bomboş pozisyonda İsmail boş kale yerine topu üstten auta attı ve takımını ikinci golden etti.
79. dakikada bu kez Tolga kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak kalecinin soluna bıraktığı yavaş top Kadir'in ellerinde eridi.
Aynı dakikada Belediyespor'da Ersan oyundan alınıp yerine Erdal sahaya sürülürken, 84. dakikada kaptan Hakan bomboş pozisyonda topu kaleye gönderemedi.
88. dakikada Belediyepor ikinci golünü buldu. Ceza sahasının solundan kullanılan frikikte Çetin'in ortasına altı pas içinde kafayla dokunan Tolga durumu 2-0'a getiren golü attı.
90+1. dakikada Çetin yine soldan ceza sahası içine girdi ancak pas vermek yerine kaleye vurduğu top yan ağlarda kaldı.
Karşılaşmada başka gol olma-dı ve Kdz. Ereğli Belediyespor Ayiçispor'u 2-0 mağlup etti.