Ereğli Belediyespor’da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Önceki gün yapılan toplantıda basın aracılığı ile kamuoyuna tanıtılan iç ve dış transferler arasında gösterilen Onur Özer’in Erdemirspor ile anlaştığı ve Erdemirspor ile antrenmana çıktığı öğrenildi.

İLGİNÇ OLAY

Belediyespor’lu yöneticilerin “iç transferde Sedat, Şaban, Onur ve Volkan ile sözleşme imzaladık” sözlerinin ardından gazetemiz muhabirinin edindiği net bilgilere göre Onur, Erdemirspor ile anlaştı ve yeni takımı ile antrenmanlarına başladı. Geçtiğimiz günlerde de Alaplı Belediyespor’dan transfer görüşmelerini büyük gizlilikle sürdüren Ereğli Belediyespor’a olumsuz yanıt veren Önder, Zonguldakspor ile anlaşma sağladı. İç transferde ayrıca yıllardır takımın önemli isimi olan Cihat ise yine Zonguldakspor ile anlaşma yapmıştı.
Öte yandan bir ilginç olayda Kulübe yönetici olarak hakem camiasının yakından bildiği Baki Erdoğan getirildi. Yöneticilerin yeni transferler için düğmeye bastığı ve biran önce takıma önemli isimleri katmayı planlıyor.