Son 2 haftada 6 puan toplayan ve ligde üçüncü sıraya çıkan Ereğli Belediyespor?da eksiklerin giderilmesi için yönetim ve teknik heyet adeta seferberlik ilan etti.

Deplasmanlı Süper Amatör kümede mücadele eden ve son 2 haftada 6 puan toplayarak ligde üçüncü sıraya oturan Ereğli Belediyespor'da yöneticilerin Alaplı Belediyespor maçında başlattığı 'ödül' uygulaması Ayiçispor galibiyeti ile de devam etti. Ereğli Belediyespor Asbaşkanı İhsan Yazıcıoğlu dün Beyçayırı Stadında Erdemirspor hazırlıklarını sürdüren takımın antrenman arasında oyunculara hitaben yaptığı konuşmasında son haftalarda aldıkları galibiyetlerden ötürü kutladı. Yöneticilerin kendi aralarında yaptığı belirlemede Ayiçispor maçında takımın en iyi ilk 3 oyuncusuna çeşitli hediyelerle teşvik etmek istediklerini belirten Yazıcıoğlu, "Alaplı Belediyespor maçı sonrası başlattığımız bu uygulamada kazandığımız maçlarda takımın en iyi ilk 3 oyuncusuna çeşitli hediyeler vereceğiz.

ÖDÜLLÜ TEŞVİK
Yöneticilerimizin kendi arasında yaptığı oylamada Ayiçispor maçının en iyi oyuncusu olarak Adem'i, ikinci olarak Erol'u ve üçüncü olarak da Cihat'ı seçmiştir. Adem'e altın ayakkabı kolyesi, Erol'a müzik çalar, Cihat'a da saç kurutma makine hediyeleri verilecektir. Bu oyuncularımızı kutluyorum. Ereğli Belediyespor olarak son 2 haftada aldığımız galibiyetlerle üst sıralara çıktık. Alınan sonuçlar iyi ama ortaya konulan performansın daha iyi olması gerekiyor. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi noktalara geleceğiz.  Amacımız ufakta olsa oyuncularımızı motive etmek ödülün ufaklığı büyüklüğü önemli değil önemli olan burada ekip olarak bir şeyleri başarabilmemizdir" sözleri ile konuştu.

YAYIN MOTİVE EDİYOR
Tecrübeli teknik patron Volkan Yayın'da futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında, "Daha iyi noktalara gelmeliyiz. Alaplı Belediyespor maçının ardından moral bulduk Ayiçispor karşısında da sonuçta kazanmayı başardık. 10-0 olsa da aynı puanı veriyorlar 2-0 olsa da aynı puanı veriyorlar. Gol noktalarında etkisiz kalıyoruz inşallah sıkıntıları kısa sürede çözeceğiz" dedi.