Deplasmanlı Süper Amatör Ligde mücadele eden Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Ramazan ayı nedeniyle 1 hafta boyunca antrenman sayısını bire düşürecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor'da iç transferde 10, dış transferde de 12 oyuncu ile anlaşma sağlandı. Kondisyon ağırlıklı sürdürülen antrenmanlarda tecrübeli teknik patron Yalçın, gençlerden umutlu.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde Teknik Direktör İsmail Yalçın nezaretinde kondisyon ağırlıklı yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor.

YENİ TRANSFERLER
Bu sezon gençlerden kurulu bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Ereğli Belediyespor'da transfer edilen ve kadroda tutulan oyuncular da açıklandı. Buna göre iç transferde Ersan (26), Ferhat (25), İsmail (25), Osman (24), Erdal (22), Uğur (21), Oğuz (20), Hasan (20), Ahmet (19), Serkan (19), dış transferde Karadenizspor'dan Erdal (34), Ahmet (28), Hüseyin (29), Erdi (21), Ereğli Devlet Hastanesispor'dan Serbay (20), Murat (25), Erdemirspor'dan Öner (32), Mustafa (22), Selçuk (20), Ümray (20), Çukurçayırspor'dan Yusuf (26), Zeytinburnuspor'dan Özgür (19) ile anlaşma sağlayan Kdz.Ereğli Belediyespor'da yeni transferleri mevcut oyuncuların performansı belirleyecek.

GENÇLERE DÖNÜLDÜ
Ekonomik krizin spor kulüplerini de olumsuz etkilediği Türkiye genelinde bu sezon dev bütçe yerine bölge gençlerinden kurulu bir takım ile mücadele edeceği Deplasmanlı Süper Amatör Kümede başarılı olmak isteyen Kdz.Ereğli Belediyespor'da teknik patron İsmail Yalçın gençlerden de umutlu.
Yalçın mevsim normallerinin üzerinde giden sıcaklar nedeniyle oyuncuları fazla zorlamadıklarını Ramazan ayı nedeniyle de günde yapılan çift antrenman sayısını 1'e düşürdüklerini söyledi.
DİNAMİK BİR KADRO
Birlik ve beraberlik içerisinde gençlerden kurulu bir ekip ile deplasmanlı süper amatör kümede mücadele etmeyi planladıklarını belirten Yalçın, "Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Genç ve dinamik bir ekip kurmaya çalışıyoruz bu çalışmalar doğrultusunda da iç transferde 10 dış transferde de 12 oyuncu ile anlaşma sağlandı. Bölge gençlerimize bu sezon şans vermeyi onları ön plana çıkarma hedefindeyiz. Antrenmanlarımızda genç oyuncularımızın azmi ve mücadelesi beni mutlu ediyor" sözleri ile konuştu.