BAL liginde mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, iç transferde daha önce ön anlaşma yaptığı 8 oyuncu ile sözleşme yeniledi. Bir süre önce anlaşılan kaleci Seyit Kaymaz’ın yanı sıra, Alaplı Belediyespor’dan Cemre Demirhan ve Çaycumaspor’lu Anıl Köktürk’te, kendisini eflatun beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmaları sürerken, eflatun beyazlılar daha önce ön anlaşma yaptığı 8 oyuncusu ile sözleşme yeniledi. Eflatun beyazlıların geçen sezonki kadrosunda yer alan Oğuz Yalçın, Gökhan Kuloğlu, Gökhan Çolak, Barış Bayar, Burak Çetinkaya, Burak Eliçek, Şaban Karakuş ve Serkan Kurt kendilerini yeniden eflatun beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Oyuncuların imza töreninde Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, Tesisler Sorumlusu Ufuk Çakmakoğlu ve Antrenör Taner Demirbaş’ta hazır bulundu.

 

AYHAN ATAY: HAYIRLI OLSUN

Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay, Antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda geçen sezonki kadroda yer alan 8 oyuncu ile sözleşme yenilediklerini belirterek, “İnanıyorum ki yeni sezonda da Ereğli Belediyespor formasını terletmeye devam edecek arkadaşlarımız, sahadaki duruşları ve oynadıkları futbol ile önemli başarılara imza atacak. Anlaşmanın Kulübümüz ve oyuncularımız adına hayırlı olmasını diliyorum. ”dedi.

 

ANIL VE CEMRE DE EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA

Eflatun beyazlı ekip iç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Kaleci Oğuzhan Doğar’ın yanı sıra, Güngören Belediyespor’dan İbrahim Arıkan, Konya Selçukluspor’dan Abdurrahman Bengi ve Erdekspor’dan Ahmet Olgun ile anlaşan Ereğli Belediyespor, Çaycumaspor’un genç golcüsü Anıl Köktürk ile Alaplı Belediyespor’un genç stoperi Cemre Demirhan ile de sözleşme imzaladı. Eflatun beyazlılar daha önce ön anlaşma yaptığı Düzce Belediyespor’lu Seyit Kaymaz ile de sözleşme imzaladı.

 

(Haber Merkezi)