Kdz.Ereğli Belediyespor'un 3 lig takımı Niğde Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında kalesini gole kapatan Oğuzhan Doğar, "Futbola aç olan Ereğli, başarıyı hak ediyor” dedi.  Kilosuyla ilgili yapılan eleştirilere aldırış etmediğini söyleyen Doğar, “Ben bu tür söylemlere alışığım. 19 yıldır herkes aynı şeyi söylüyor, sonrada özür diliyor. Biz takım olarak bir bütünüz, Ereğli seyircisinin de bizi desteklemesini istiyoruz” sözleri ile konuştu.

 

Bölgesel Amatör (BAL) Ligi'nde yeni sezon öncesi hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor'da, Niğde Belediyespor ile oynanan hazırlık maçında kalesini gole kapatan ve 1-0 kazanılan maçın öne çıkan isimlerinden biri olan kaleci Oğuzhan Doğar, iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Gerek Ereğli'de yapılan ilk etap çalışma gerekse Gerede kampında iyi çalıştıklarını söyleyen Doğar, "Ben ve takım arkadaşlarımın tek hedefi Ereğli  Belediyespor'u layık olduğu yere taşımaktır."dedi. 

 

DEPLASMANA GİDEN KÜÇÜK ÇOCUK !.                                                                                                
Yaptığı açıklamada kendisini futbola iten nedenlerin başında ailenin futbola olan sevgisinin geldiğini söyleyen Doğan, "1990- 1992 yıllarında ailemin futbola karşı duydu sevgi bambaşkaydı. Osmaniye'de, Osmaniyespor'un sadece kendi sahasında oynadığı maçları değil, amcamla birlikte deplasman maçlarına da gidiyordum. Beni futbola iten nedenlerin başında bu geliyor” dedi.              

 

FORVETTİ KALECİ OLDU !.
Mahalle arasında ve okullar arası oynanan maçlarda genellikle forvet arkası oynadığını söyleyen Doğar, "Atlama ve zıplamaya hep ilgi duymuşumdur. Bir halı saha maçında akrabamın yerine kaleye geçmem dönüm noktası oldu. Daha sonra bir köy turnuvasında beğenildim ve kendimi kaleci olarak Osmaniyespor'un alt yapısında buldum” dedi. Daha sonra sırasıyla, Osmaniyespor A takımı, Mersin İdman Yurdu,  Antalyaspor, Vestel Manisa, Uşak, Adanaspor Adıyaman Fethiye Bozüyük ve Körfez formaları giydiğini söyleyen Doğar,"Ereğlispor forması giyecek olmak beni mutlu ediyor”

 

 TANER HOCANIN VARLIĞI "EVET" DEDİRTTİ                                                                                                
Ereğli Belediyespor ile anlaşmasında en büyük etkenin Antrenör Taner Demirbaş'ın varlığı olduğunu söyleyen Doğar, “Taner hoca ile karşılıklı oynadık. Bana 2-3 gol attı” ifadelerini kullandığı açıklamasında, “Ereğli'ye geldiğimde yönetimi sıcaklığı belediye başkanının samimiyeti hepsi inanılmazdı. İnşallah bana olan güveni boşa çıkarmayacağım” şeklinde konuştu.          

 

19 YILDIR AYNI ELEŞTİRİ !.
19 yıl boyunca profesyonel olarak futbol oynadığını ve bu süre içinde kilosuyla ilgili eleştiri aldığını söyleyen Doğar, "Bana 19 yıldır aynı şeyi söylüyor, sonra da özür diliyorlar. 85-90 kilo olabilirim bu eleştiriler başladığından bu yana 350 maç oynadım." diyen Doğar, "Yıllardır arkada koştum. Buraya geldim, gençlere örnek olmak için en önde koşuyorum. Beni kilomla değil, oynadığım oyunla değerlendirsinler.” dedi. Doğar, takımın diğer kalecileri Safa ve Seyit'inde iyi çalıştığını ve her iki kalecinin de gelecek vaat ettiğini dile getirdi.

 

EREĞLİSPOR BAŞARIYI HAK EDİYOR                                                                                                           Kdz.Ereğli’nin futbolda başarıyı hak ettiğini söyleyen Doğar, “Biz hepimiz bir bütünüz. Ereğli güzel yerlere gelecektir. “dedi. “Hocalarımız ile uyum içinde çalışıyoruz” diyen Doğar, “Tesis olanakları çok güzel, imkanlar güzel. Amatör lige fazla bir tesisimiz var” dedi.

 

(Spor Servisi)