TFF 3’üncü Lig’e Yükselme 1.Kademe müsabakaları bugün Çorum’da oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Temsilcimiz Ereğli Belediyespor’a başarılar diliyoruz.  6-10 Mayıs tarihleri arasında, Zonguldak Ereğli Belediyespor, Sinop Heladıspor, Bolu Belediyespor, Düzce Beyköy Belediyespor, Karabük Esentepe Ormanspor, Kastamonu Tosya Belediyespor, Samsun Gazi Belediyespor ve Sivas Belediyespor olmak üzere 8 takımın mücadele edeceği 1.Kademe müsabakalarının teknik toplantısı öncesi gün gerçekleştirilmişti.

Sini Yöresel Ev Yemekleri’nde Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan başkanlığında yapılan toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, TFFHGD Başkanı Mustafa Alagöz, İl Hakem Kurulu Başkanı Recai Kuzey, TÜFAD Başkanı Mehmet Hacıismailoğlu ile takım temsilcileri katıldı.

Toplantıda yapılan kura çekimi sonunda, A Grubu; Sinop Heladıspor, Bolu Belediyespor, Düzce Beyköy Belediyespor ve Kastamonu Tosya Belediyespor, B Grubu ise; Sivas Belediyespor, Karabük Esentepe Ormanspor, Samsun Gazi Belediyespor ve Zonguldak Ereğli Belediyespor’dan oluştu. Buna göre 1.Kademe’nin ilk maçında, Dr.Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda yarın saat 11.00’de Sinop Heladıspor ile Bolu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma sonrası saat 15.00’te ise Düzce Beyköy Belediyespor-Kastamonu Tosya Belediyespor maçı oynanacak. İlk gün 1 Nolu Sentetik Saha’da iki maça sahne olacak. 11.00’deki maçta Sivas Belediyespor ile Karabük Esentepe Ormanspor karşılaşırken, 15.00’te de Samsun Gazi Belediyespor-Zonguldak Ereğli Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Takımlar Perşembe gününü dinlenerek geçirecek ve Cuma günü de ilk maçların galipleri oynayacak ve bu maçların ardından grup birincileri de belli olacak. 1 günlük aranın ardından Pazar günü de final maçında Çorum Grubu’nun birincisi ortaya çıkacak.