İç transferde Sedat, Volkan, Şaban, Dış transferde Karadenizspor'dan Fatih, Ersan, Erdal, Erol, Kaan, Gülüç Belediyespor'dan İsmail, Erdemirspor'dan Caner ile anlaşan, Hakan Cerrah ile son noktaya gelen Ereğli Belediyespor, Cihat, Onur, Önder ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Bu sezon bölge oyuncularının yeraldığı bir kadro ile mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor tesislerde de ciddi düzenlemelere gidiyor. Kulüp binasını tepeden tırnağa bakımdan geçiren yöneticiler önümüzdeki günlerde basının karşısına çıkarak hem transferlerini hem de yenilenen tesisi kamuoyuna aktaracaklar.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan katıldığı 3. Lige terfi müsabakalarında hayal kırıklığı ya-ratan Ereğli Belediyespor'un yeni oluşturulan yeni yönetimi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İç transferde kaleciler Sedat, Vol-kan, forvet oyuncusu Şaban, dış transferde Karadenizspor'dan Fatih, Ersan, Erdal, Erol, Kaan, Gülüç Belediyespor'dan İsmail, Erde-mirspor'dan Caner ile resmi olarak anlaşma yapıldı. Geçtiğimiz sezon Alaplı Belediye-spor'un formasını giyen tecrübeli oyuncu Hakan Cerrah ile her konuda anlaşma sağlandığı, Cihat, Onur ve Önder ile de görüş-melerin sürdüğü öğrenilirken yönetimin geç-tiğimiz sezon Alaplı Belediyespor'un başarılı orta saha oyuncusu Önder'in menisküs ameliyatı olacak olması nedeniyle transferinden vazgeçtiği belirtildi.

MÜTEVAZİ KADRO
Bu sezon oluşturduğu yönetim ile spor kamuoyunun tüm dikkatlerini üzerine çeken Ereğli Belediyespor'da yönetimden de birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Yönetimin oluşturulmasının hemen ardından teknik patronluğa tecrübeli isim Faruk Varlık'ı getiren Ereğli Belediyespor yöneticiler son dönemlerde harcanan astronomik rakamlar yerine bölge gençlerinin yeraldığı mütevazi bir ekip ile yola gitme kararı alması spor kamuoyunun da takdirini toplamıştı.

TESİSLER YENİLENİYOR
Ereğli Belediyespor'un yeni yönetimi tesislerde de önemli değişikliklere gidiyor. Kulüp binasının bir bölümüne kondisyon merkezi kurulurken futbolcuların kalacağı odalarda da ciddi bir düzenlemeye gidildi. Tepeden tırnağa kadar bakımdan geçirilen tesislerin son durumu ile ilgili bilgi veren Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan, "Kondisyon merkezi oluşturmak için hazırlıklar devam ediyor. Gerekli malzeme alımı sağlandı muhtemelen bu hafta sonuna kadar kondisyon merkezimiz de hizmete girecektir. Ayrıca kulüp binası içerisinde de tespit ettiğimiz yerlerde bakım ve onarım yapılıyor" dedi.

YÖNETİM HAZIRLANIYOR
Ereğli Belediyespor Yönetimi tesislerde eksikliklerin tamamlanmasının ardından transfer edilecek oyuncuların da katılacağı geniş çaplı bir toplantı ile basının karşısına çıkacak ve hem son gelişmeleri hem de transferleri kamuoyuna aktaracak.  Basına tesisleri de gezdirecek olan yönetim yapılan çalışmaları da detayları ile birlikte anlatacak.

GECE DÜZENLENİYOR
Ereğli Belediyespor Yönetimi ayrıca Ağustos ayının ilk haftasında geniş katılımın olacağı dayanışma gecesi düzenleyecek. Biletlerin 50 TL'den satıldığı öğrenilirken gösterilen ilginin ise yüksek olması yöneticileri sevindiriyor. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın da yeralacağı geceye önemli isimler katılacak. Gece eski Bağlık Gazinosunda gerçekleştirileceği de öğrenildi.