Ereğli Belediyespor’da Cumartesi çoğunluk sağlanamadığı için kongre 6 Haziran’a ertelendi. Bu tarihte yapılacak kongrede belediye personelinden bir yönetim oluşturulacak ve bu yönetim de bir hafta içerisinde olağanüstü genel kurul kararı alacak.

 

Ereğli Belediyespor olağan genel kurulu gerçekleştirilemedi. Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda yapılması gereken Ereğli Belediyespor olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile 6 Haziran 2009 tarihine ertelendi. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Nejat Bakan, Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Alptekin Dur-sun, Ereğli Belediye Personeli Ha kan Duysak’ında aralarında bulunduğu 7 kişi kongrenin başlama saati 10.00’da AKM’de yeralırken katılım olmaması nedeniyle buradan ayrıldılar.

 

KONGRE SÜRECİ

6 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 10.00’da AKM Nikah Salonunda çoğunluk aranmaksızın ya pılacak kongrede yönetim belediye personeli içerisinden oluşturulacak.  Oluşturulma nedeni ise yönetime girecek isimlerin üyeliklerinin yapılması. Belediye içerisinden seçilen yönetim üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra alacakları olağanüstü genel kurul kararı ile bu görevi belirlenen isimlere devredecekler.

 

İSİMLER NETLEŞİYOR

Ereğli Belediyespor’an Haziran ayı içerisinde yapacağı ikinci kongrede ise yönetime Ereğli’nin tanınmış isimleri yeralacak. Gazetemiz muhabirinin edindiği bilgilere göre ise Ereğli Belediyespor’un yönetimine gireceği iddia edilen şu isimler geçiyor. Özkan Özyağcı, Halis Gençdoğan, Nejat Bakan, Murat Yağmuroğlu, İhsan Yazıcıoğlu, Erdinç Ercan, Tevfik Mısırlı, Ahmet Sarı, Hakan Duysak, Fahri Demirelli. Ereğli Belediyespor’da alt yapı için ise Bayram Altuntaş ile devam edileceği belirtiliyor.