Ereğli Belediyespor’da Kulüp Başkanlığına Özkan Özyağcı’nın getirilmesi yönetimin de birleştirici isimlerden oluşturması spor kamuoyunda beğeni topladı.

 

Bu sezon bölge gençlerine şans verecek olan Ereğli Belediyespor’da dev bir büçe de oluşturulmayarak örnek teşkil edilecek. Başkan Özyağcı’nın, “Kapımız herkese açıktır, gelsinler işbirliğine hazırız” sözleri de spor otoriteleri tarafından tam not aldı.

 

Transfer çalışmalarında ilk etapta 25 oyuncu ile görüşen Ereğli Belediyespor önümüzdeki ay içerisinde de birlik ve beraberlik yemeği düzenleyerek spor kamuoyunu bir araya toplayacak.

 

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan ve geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini oluşturarak kolları sıvayan Ereğli Belediyespor’da transfer komitesinin transfer çalışmalarını büyük bir titizlik ile sürdürdüğü öğrenildi.  Kulüp Başkanlığına beyefendiliği ile bölgenin sevilen isimleri arasında yerini alan Özkan Özyağcı’lar getirilmesi spor kamuoyunda da, “çok yerinde bir karar” olarak değerlendirilirken oluşturulan yeni yönetimdede uzlaşmacı isimlerin birarada bulunması Ereğli Belediyespor’un önümüzdeki süreçte ciddi adımlar atacağı görüşü savunuluyor.

 

ÖZYAĞCI’NAN

ÇOK NET MESAJLAR

 

Kulüp Başkanı Özyağcı önceki gün kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamasında, “Kulüp olarak Ereğli halkına hizmet veriyoruz. Kapımız herkese açıktır. Hangi kulüp başkan ve yöneticisi olur ise olsun herhangi bir konuda gelsinler ve işbirliğine hazırız” sözleri beğeni toplarken kendi yöneticilerine hitabende, “Tekrar söylüyorum ki bu yönetimde herkes kendi görevini yapacak ve kimse kimsenin görev alanına müdahale etmeyecektir” ifadeleri bu işi profesyonel anlamda gerçekleştirme hedefinde olduklarını gösterdi.

 

TRANSFER ÇALIŞMALARI

 

Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmalarını sürdüren transfer komitesi ilk etapta 25 futbolcu ile görüşerek taleplerini sordu. 25 Oyuncunun büyük bir çoğunluğunun istedikleri paranın yüksek rakamlar oluşu nedeniyle ilk tur görüşmelerinin olumsuz tamamlandığı öğrenildi. Transfer komitesi dışarıdan futbolcu transfer etmeyi de ilk etapta düşünmüyor. Bölgenin yetenekli gençlerinin yeralacağı bir takım ile Deplasmanlı Süper Amatör Kümede zirveye oynamak hedefleniyor. Geçtiğimiz sezon harcanan paranın bu sezon yarısına yakını ile oluşturulacak bir bütçe ile yola devam edecek olan Ereğli Belediyespor, muhtemelen 3 Ağustos tarihinde de düzenleyeceği gece ile de spor kamuoyuna biraraya getirmeyi hedefliyor.