Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden Ereğli Belediyespor ve Çaycumaspor, Cumartesi günü Beyçayırı Stadında karşı karşıya geldiler. Çok az sayıda kişinin izlediği maçtan galibiyetle ayrılan taraf ev sahibi Kdz.Ereğli Belediyespor oldu.
Maçın 18.dakikasında gelişen ilk önemli atakta Ereğli Belediyesporlu Serkan'ın ara pasında İs-mail topla buluştu; ofsayt diye duraksayan Çaycuma defansı İsmail'in golüne engel olamadı: 1-0 İlk yarının son dakikasında Karadeniz Ereğli Belediyesporlu Uğur sağdan güzel çalımlarla ceza sahasına girdi; boş kaleye al da at dercesine verdiği pasta Erdal mutlak golü kaçırdı.
İlkyarı 1-0 Ereğli Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarının başlamasıyla beraber Çaycumaspor Celalettin ile eşitliği sağladı. Bu golden sonra Ereğli Belediyespor ataklarını sıklaştırdı. 69. dakikada Mustafa'nın ortasında İsmail'in güzel kafa golü ile Ereğli Belediyespor 2-1' lik üstünlük sağladı. 81. dakikada Murat'ın kullandığı kornerde Ereğli Belediyesporun defans oyuncusu Yusuf'un kafa şutu ile ağlarla buluşan top maçın sonucu belirledi: 3-1.