Bugün TEAŞ Işık, Pazar Çaycuma, Çarşamba günü de Düzce Belediyespor ile hazırlık maçı oynayacak olan Ereğli Belediyespor, sezon açılışı için de önemli bir kulübü Kdz. Ereğli’ye getirmeye çalışıyor. Ereğli Belediyespor gerek transfer gerekse tesislerin bakımı çalışmalarını sürdürürken bugün Beyçayırı Stadında düzenlenecek tören ile 148 sporcuya sertifika verilecek.

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor ilk hazırlık maçını bugün Beyçayırı Stadında TEAŞ Işıkspor ile oynayacak. Pazar günü Çaycuma Şehir Stadında Çaycumaspor, Çarşamba Beyçayırı Stadında Düzcespor ile hazırlık maçı oynayacak olan Ereğli Belediyespor'da sezon açılışı için de hazırlıklar başlatıldı.
Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan yaptığı açıklamasında, Cuma günü (bugün) Beyçayırı Stadında 22 Haziran tarihinde başlayan yaz spor okuluna katılan 148 oyuncuya düzenlenecek tören ile sertifika verileceğini söyledi. Bakan, hem sertifika töreni hem de takımın son durumu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

YAZ OKULU

Ereğli Belediyespor olarak 22 Haziran tarihinde başlattığımız Yaz Spor Okullarımıza baylı bayanlı toplam 148 sporcu katılmıştır. Heyecanlı ve zevkli geçen program sonucu kursa katılan 148 sporcumuza Beyçayırı Stadında Cuma günü saat 10.00'da düzenlenecek olan tören ile sertifikalarını vereceğiz. Törene sertifika alan sporcularımızın yanı sıra spor severler ve Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'da müsait olması durumunda katılacaktır. Yaz spor okuluna katılan sporcularımıza, onlara bu imkanı sağlayan ailelerine ve yaz spor okulu antrenörlerimize teşekkür ediyorum.

HAZIRLIK MAÇLARI

Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor'da yeni sezon hazırlıklarını tempolu ve moralli sürdürüyor. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanlarda oyuncularımızın performansından teknik heyetimiz memnun. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde iyi işlere imza atacağız. Cuma günü saat 17.00'de Beyçayırı Stadında ilk hazırlık maçımızı Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele eden TEAŞ Işıkspor ile oynayacağız. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğiz.

KALE DİREKLERİ YOK

Beyçayırı Stadının kale direklerine kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından zarar verilmiş. Ereğli Belediyespor olarak o direklerin düzeltilmesi için girişim başlattık ve bir firmaya teslim ettik. Eğer firma bize Cuma günü öğlene kadar o direkleri teslim ederse maç Beyçayırında etmezse Erdemir stadında oynanacaktır.

PAZAR ÇAYCUMA'DALAR

TEAŞ Işıkspor maçının ardından bir hazırlık maçını da Pazar günü Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücade le eden Çaycumaspor ile oynayacağız. Hem kulüplerin birbirine daha fazla yakınlaşmalarını sağlayacak bu tür karşılaşmalar bizler için son derece de önemlidir. Günü birlik maça gideceğiz ve maçın ardından Ereğli'ye dönerek tesislerimizde hazırlıklara devam edeceğiz.

ÇARŞAMBA DÜZCE GELİYOR

Çarşamba günü ise Düzce Belediyespor ile Beyçayırı Stadında hazırlık maçı oynayacağız. Bu hazırlık maçlarımıza özellikle Beyçayırı Stadında oynayacaklarımıza tüm spor severleri davet ediyoruz. Ayrıca sezon açılışı için ise görüşmelerimiz sürüyor. Önemli bir kulübümüz ile Beyçayırı Stadında karşı karşıya gelip yeni sezona merhaba demek istiyoruz. Transfer çalışmaları ile ilgili ise transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor.