İç transferde kaleci Sedat, dış transferde Karadenizspor’dan Ersan, Erdal, Fatih ile anlaşan, Alaplı Belediyespor’dan Önder ve Hakan Cerrah ile de söz kesen Ereğli Belediyespor’da Transfer Komitesi, Teknik Patron Faruk Varlık’ın verdiği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Transfer komitesi ilk olarak listesinde yeralan 25 oyuncu ile tek tek görüşerek taleplerini almıştı. Komite daha sonra kadroda düşündüğü isimler ile görüşmelere başladı. İç transferde Ereğli Belediyespor’un tecrübeli file bekçisi Sedat ile sözleşme imzalayan Ereğli Belediyespor Transfer Komitesi dış transferde de Karadenizspor’lu Erdal, Ersan ve Fatih ile söz kesti. Yine dış transferde geçtiğimiz sezon Alaplı Belediyespor’da oynayan Önder ve Hakan Cerrah ile de görüşen transfer komitesi bu iki oyuncu ile de büyük oranda anlaştı. Önder ve Hakan Cerrah’ın yapılacak sağlık muaeyenesinin ardından anlaşma sağlanmasına kesin gözle bakılıyor. Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten Ereğli Belediyespor Transfer Komitesi Teknik Sorumlu Faruk Varlık’ın verdiği rapor dahilinde oyuncular ile görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin bu ay sonu itibari ile tüm transferleri tamamlayacağı öğrenildi.

 

KARADENİZSPOR’DA YENİ DÖNEM

Süper Amatör Kümede geçtiğimiz sezon beklenen performansı veremeyen Karadenizspor’da 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek kongrede İsmail Şentürk’ün yeniden aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. 9 Temmuz tarihinde saat 20.00’de Site Kulüpte gerçekleştirilecek kongreye katılımın oldukça yüksek olması beklenirken yönetimde sürpriz isimlerin de yeralabileceği belirtiliyor.