Ereğli Belediyespor ligde 8 puanla liderin 8 puan gerisinde 6 haftayı kapatmasının ardından toplanan yönetim kurulu, takımın başına tecrübeli isim Volkan Yayın?ı getirdi.

Karadeniz Ereğli Belediyespor'da Faruk Varlık'ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve Zonguldak spor kamuoyunun yakından tanıdığı tecrübeli isim Volkan Yayın getirildi. Pazartesi günü akşamı Ereğli Belediyespor Yönetiminin yaptığı toplantıda takımın son durumu masaya yatırıldı. Faruk Varlık ile yollarını ayıran Ereğli Belediyespor Yönetimi Volkan Yayın ile gece geç saatlerde görüştü. Yayın'ın Ereğli Belediyespor'daki yöneticiler ile daha önceye dayanan dostluklarından ötürü Ereğli Belediyespor'da görev alabileceğini belirtmesinin ardından Yayın, Ereğli'ye davet edildi. Ereğli Belediyespor Kulüp Tesislerinde Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, Kulüp 2. Başkanı Halis Gençdoğan, Asbaşkanlar Murat Yağmuroğlu, İhsan Yazıcıoğlu katıldı.

TEK YETKİLİ YAYIN

Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmasında, "Kdz.Ereğli Belediyespor'umuzun süper amatör ligde Zonguldakspor ile yapmış olduğu ilk maçın ardından lige başlamış olduk. 6 Hafta sonunda takımımız 8 puanla liderin 8 puan gerisinde kaldığı görüldü. Bunun üzerine Yönetim Kurulumuz toplanarak A takım teknik sorumlusu Faruk Varlık'ın alt yapı koordinatörlüğüne getirilmesine. A Takım Teknik Direktörlüğüne kamuoyunun yakından tanıdığı ilimizin değerli futbol adamlarından ve çeşitli kulüplerde teknik direktörlük yapmış Volkan Yayın takımın başına tek yetkili olarak getirilmiştir" dedi.

8 PUAN KAPANMAYACAK BİR FARK DEĞİL

Ereğli Belediyespor'un başına tek yetkili olarak getirilen tecrübeli teknik patron Volkan Yayın'da yaptığı konuşmasında, "Aldığım bilgilere göre benim bu göreve gelmem camia içinde de büyük mutlulukla karşılanmış. Bu benim çalışma azmimi daha da yükseltti. Takıma kısa sürede alışacağımdan eminim. Amacımız Ereğli Belediyespor'u çok kısa sürede toparlamak ve üst bölgelere çıkarmaktır. Ereğli Belediyespor'un tesisi örnek tesislerdir. Bu tesisleri bu kulübe kazandıranlara teşekkür ediyorum bir spor adamı olarak. Ereğli Belediyespor'un ligdeki konumuna baktığımızda lider ile aramızda 8 puan fark var. 3 Puanlı sistemde kapatılmayacak bir fark değildir" sözleri ile konuştu.