Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor’da transfer çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. Son olarak iç transferde 8 oyuncusu ile yeniden anlaşan eflatun beyazlılar, dış transferde 2 anlaşma daha yaptı.

 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, dış transferde 2 anlaşma daha yaptı. Eflatun beyazlılar, Afyonkarahisarspor’da futbola başlayan, Turgutluspor,  Adıyamanspor ve Sandıklıspor gibi takımlarda 9 yıl boyunca profesyonel futbol oynayan, geçen sezon ise amatöre dönerek BAL Ligi takımlarından Somaspor’un formasını giyen, 27 yaşındaki sol bek Yücel Çakır’ı renklerine bağladı.

Eflatun beyazlıların bir başka transferi de, 7 Eylül İdmanyurduspor’da futbola başlayan, Manisaspor A2 takımının yanı sıra, 3.lig takımlarından Afyonkarahisar, Manavgat Evrenseki ve BAL Ligi takımlarından Manisa Büyükşehir Belediye, son olarak da Yeni Çanspor formaları giyen, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Gökay Abdi Özdemir oldu.

UYSAL: TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Kulüp ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr Hüseyin Uysal, antrenör Taner Demirbaş’ın raporu doğrultusunda 2 transfer daha yaptıklarını ve bu anlaşmanın hem kulüp hem de iki oyuncu açısında hayırlı olmasını diledi. Uysal, transfer çalışmalarının süreceğini de belirtti.

Oyuncular ile yapılan görüşmede, Ereğli Belediyespor 2.Başkan Ayhan Atay, As Başkanlar İhsan Yazıcıoğlu, Mehmet Erdoğan ve Antrenör Taner Demirbaş da hazır bulundu.