Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tempolu sürdürürken hazırlık maçlarına da ağırlık verdi. Cumartesi günü sezon açılışında Boluspor ile karşı karşıya gelen ve son saniyelerde kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup olan Ereğli Belediyespor önceki gün akşam da Beyçayırı Stadında Ankara'nın güçlü ekiplerinden Bağlumspor'u ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmada Hakan Cerrah'ın şık golü ile öne geçen Ereğli Belediyespor ilk yarı tamamlandığında soyunma odasına 1-1'lik skorla gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Ankara Bağlumspor daha diri gözüktü. Oyunun kontrolünü eline alan Bağlumspor sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan yaptığı açıklamasında, "Ankara Bağlumspor ile oynadığımız hazırlık maçında takımın son durumunu gördük. Yeni transferlerimiz bu karşılaşmada oynadı. Hazırlık maçlarına büyük önem veriyoruz. Bizim için skor değil takımın birbirine çabuk adapte olması önemli. Ereğli'ye geldikleri için Ankara Bağlumspor camiasına teşekkür ediyoruz" dedi.

5 MAÇTA 1 GALİBİYET
Ereğli Belediyespor bu sezon oynadığı 5 hazırlık maçında 1 galibiyet aldı. Beyçayırı Stadında TEAŞ Işıkspor'u 5-3 yenen Ereğli Belediyespor, Çaycuma'da Çaycumaspor ile 1-1 berabere kaldı, Bolu'da Çerkezköy'e, Beyçayırı Stadında Boluspor'a 2-1, Ankara Bağlum'a da 3-1 mağlup oldu.

YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
Ereğli Belediyespor II.Başkanı Halis Gençdoğan’da yaptığı açıklamasında, “Bank Asya 1. lig ekiplerinden Boluspor ile sezon açılışını gerçekleştirdik. Tribün-lerin dolması bizleri son derece sevindirmiştir. Gerek Boluspor’a gerekse tribünleri dolduran tüm spor severlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Ereğlispor güzel işlere imza atacak” dedi.