Deplasmanlı Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde tecrübeli teknik patron Faruk Varlık ve yardımcı antrenörler nezaretinde kondisyon ağırlıklı sürdürüyor. Günde çift antrenman yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayan Ereğli Belediyespor'da Cumartesi günü sabah yapılan antrenman oldukça neşeli ve çekişmeli sürdü. Açık alanda toplu çalışmanın ardından kapalı halı sahada kondisyon ağırlıklı çalışan Ereğli Belediyespor'u Yöneticiler de yalnız bırakmadı. Transfer Komitesi Başkanı İhsan Yazıcıoğlu, Genel Kaptan Necat Bakan ve Tesis Sorumlusu Murat Yağmuroğlu, Cumartesi günü kulüp tesislerinde erken saatte giderek futbolcuların çalışmalarını izledi.

KONDİSYON AĞIRLIKLI

Teknik Sorumlu Faruk Varlık gazetemiz muhabirine çalışmalar ile ilgili verdiği bilgilerde, "Ereğli Belediyespor olarak hazırlıklarımızı tempolu ve moralli sürdürüyoruz. Günde yaptığımız çift antrenmanın büyük bir bölümü kondisyon ağırlıklı. Futbolcularımızın gösterdiği performans ve takım içerisinde oluşan hava oldukça güzel. Alt yapıdan kadromuza dahil ettiğimiz oyuncularımız da güzel bir çalışma imkanı buldu. Takımın son durumu ile ilgili henüz net bir açıklama yapamıyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçlarında takımın son durumunu göreceğiz ve vereceğimiz rapor doğrultusunda da takıma transfer talep edeceğiz" dedi.

TESİSLERDE ÇALIŞMA

Ereğli Belediyespor'da Cumartesi günü olmasına rağmen tesislerde ummalı bir çalışma yapıldı. Tesisler ile ilgili bilgi veren Murat Yağmuroğlu, "Oyuncuların kaldığı bölümlerde klima montaj işlemi devam ediyor. Ayrıca çatı bölümünde de uzun süre bakım gerçekleşmemiş buralarda elden geçecek. Kondisyon merkezinde tavan kısmının kaplanma işlemi bitti, temizlik işlemlerini 1-2 günde tamamladıktan sonra bu merkezimiz de tamamen hizmete açılacak. Kulüp binasının çevre boyaları da büyük oranda bitti, belirli noktalarına Ereğli Belediyespor amblemlerini yaptıracağız. Önümüzdeki süreçte eksikliklerin imkanlar ölçüsünde tamamlanması ile Ereğli Belediyespor'un örnek bir kulüp olma yolundaki adımları da devam edecektir. Bize her konuda destek veren Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'a, belediye personeline de şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

TRANSFER OLABİLİR

Ereğli Belediyespor Transfer Komitesi Başkanı İhsan Yazıcıoğlu'da yaptığı açıklamasında, "İç transferde kadromuza kattığımız oyuncuların ardından dış transferde de ilk etapta ilçe genelinde yeralan oyuncularımız ile görüştük. Şartlarını sundular bizde imkanlarımızı ilettik. Anlaştığımız oyuncularımız oldu. Ereğli Belediyespor olarak önümüze 4-5 yıllık bir süre koyduk. Bu sezon çok büyük paralar harcayıp zirveye oynamaktan daha ziyade alt yapıya ve tesislere önem vermeyi kendimize hedef olarak belirledik. Teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda gerekli transferleri de yapacağız. Görüştüğümüz bazı oyuncularımız var bunu ileriki günlerde kamuoyuna aktaracağız" sözleri ile transferler ile ilgili bilgi verdi.

TANER’DE ANTRENMANDA

Malatyaspor ve Sakaryaspor’un eski oyuncusu Ereğlili Taner Demirbaş’da Cumartesi günü Ereğli Belediyespor tesislerine gelerek Ereğli Belediye-spor’un antrenmanında yeraldı. Taner Demirbaş, Teknik Direktör Faruk Varlık’ın da içerisinde yeraldığı 7’li dar alanlı pasta yaptığı şık hareketler ile alkış alır ken gençlere de çeşitli bilgilerini anlattı. Taner antrenmanın sonuna kadar takımla çalıştı.