Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan, göreve geldikleri 36 gün boyunca yaptıkları ve yapmayı düşündükleri çalışmalar ile ilgili Önder’e açıklamada bulundu.

Önümüzdeki sezon 3.ligin kaldırılarak bölgesel lig oluşturulacağına dönük 12 Ağustos’ta gelecek kararın Zonguldak spor kamuoyunda merakla beklendiğini belirten Genel Kaptan Bakan, Ereğli Belediyespor’un transfer döneminde bölge gençlerine ağırlık verdiğini söyledi.

Kulüp tesislerinin bölgenin örnek tesisleri olması için yoğun çaba sarfedildiğini kondisyon merkezinin tamamlandığını ve önümüzdeki dönemde de ciddi projelerle spor kamuoyunun karşısına çıkacaklarını söyleyen Bakan, “Yöneticilerimizin özverili çalışmalarına teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan: Ereğli Belediyespor'da bugüne kadar emeği geçenler olmuştur teşekkür ediyoruz biz artık önümüze bakıyoruz. Dedikodularla veya yakıştırmalarla bu güne kadar kimse bir şey kazanmamıştır.

 

Önder-Spor: Ereğli Belediyespor Genel Kaptanı Necat Bakan, gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş'a Ereğli Belediyespor'un son durumu ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etme heyecanı yaşadıklarını belirterek sözlerine başlayan Bakan, takımda yeralan yöneticilerin özverili çalışmaları ile gerek tesislerde gerekse transfer döneminde örnek bir organizasyona imza attıklarına da dikkati çekerken, Önder Gazetesi'ne de spora sağladığı desteklerden ötürü teşekkür etti.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

"Transfer Komitesi büyük bir başarıya imza attı. Transfer Komitemiz ilçe genelindeki 23 oyuncuyu kulüp binamıza davet ederek birebir görüşmüş ve tekliflerini almış, 1 hafta sonra transfer komitesi tekrar birebir çağırarak 14'ü ile anlaşma sağlamıştır. Özverili çalışmalarını sürdüren transfer komitemiz teknik heyetimize yaptığı 14 transferler ve alt yapıdan gelen 6 oyuncuyu teslim etmiştir. Komitemizde yeralan İhsan Yazıcıoğlu, Erdinç Ercan ve Tevfik Mısırlı'ya teşekkür ediyorum. Ereğli Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına tesislerinde kondisyon ağırlıklı başlamıştır. Önümüzdeki günlerde oynayacağımız hazırlık maçları ile eksikliklerimizi göreceğiz. Teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda gerekli transferleri de transfer komitemiz yapacaktır.

TAKIMIN DURUMU

Oyuncularımızı antrenmanlarda oldukça hırslı gördük. İlk antrenmandan itibaren üst düzey özveri gösteriyorlar bu bizleri de teknik heyeti de sevindiriyor. Antrenmanlardaki oyuncularımızın bu hırsını sahaya yansıtmalıyız. Bunu bu oyuncularımızın da başaracağına da inanıyorum. Bizim mutlaka teknik heyetimizin raporu doğrultusunda 3. kaleci olması gerekiyordu bunu da daha önceki dönemlerde Zonguldak Belediyespor, Akınspor'da forma giyen bölgenin tanınmış isimlerinden askerden yeni dönen Bilbay ile çözdük. Anlaşmayı yaptık ve bu tecrübeli ismi kadromuza dahil ettik.

TESİSLERİN DURUMU

Ereğli Belediyespor’un tesislerine ciddi bakım yapıldı. Yeni kondisyon merkezini oluşturduk. Kondisyon merkezinin spor aletleri geldi, kuruldu tavanında yapılması gereken bir çalışma vardı o da tamamlandı. Şimdi genel bir temizlik çalışmasının ardından bu hafta içerisinde bu alanımızda tam anlamıyla kullanıma hazır hale geldi. Tesislerimizde oyuncularımızın kaldığı odalarda da ciddi düzenlemeler yaptık. Klima olsun, televizyon olsun Ereğli Belediyespor'a yakışır bir futbolcu odası düzenlediğimize inanıyoruz. Ayrıca kulüp binasında ufak tefek eksiklikler vardı boya badanasını yaptık. Kulübümüzün tesis yapısı ile bölgemizde örnek bir kulüptür. Tesislerde özverili bir çalışma gösteren tesis sorumlumuz Murat Yağmuroğlu'na teşekkür ediyorum. Tesislerin yapımında yönetimizde yeralan Oğuz Cömert, Halis Gençdoğan ve belediye personeline şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm bu çalışmalarda bizim her konuda yanımızda olan bizi destekleyen Ereğli Belediye Başkanımız Halil Posbıyık'a teşekkür ediyoruz.

KULÜBE MÜDÜR

Kulüp Müdürlüğüne spor kamuoyunun tanıdığı bir isim olan Baki Erdo-ğan'ı getirdik. Kulüpte yazılması gereken gelen evraklar var lisansların takibinde olsun bu arkadaşımızın bize ciddi katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Kulüpteki yazışmalara kadar her adımı profesyonel anlamda yapmaya çalışıyoruz. 35 Günde yönetimimiz kız futbol takımlarımızı 4 grubu göndermiştir. Sonuçta kızlarımız Türkiye'de önemli dereceler yapmıştır. Emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Sonuçta ben sen değil Ereğli meselesi. Bayan Sorumlumuz Şerafettin Akbulut'a da teşekkür ediyorum. Ereğli Belediyespor'un Beyçayırı Stadında yeralan alt yapı tesislerinde de ciddi bir düzenleme gidiyoruz. Ağustos ayının 15'inde de yenilenmiş bir alt yapı tesisimiz ile sporcu kardeşlerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız. Alt yapı sorumlusu Tevfik Mısırlı yönetimizin yoğun bir gayreti var bu konuda.

HEDEFİMİZ

Ereğli Belediyespor olarak hedefimiz Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. 12 Ağustos tarihinde Futbol Federasyonunun 3. ligin kaldırılıp bölgesel lig kurulmasına yönelik çalışmaları netleşecek. Bu yüzden 12 Ağustos tarihini biz kadar Zonguldak bölgesinde yeralan takımlarımız da merakla beklemektedirl. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar ve bölgesel lig kurulur.

DEDİKODULAR!..

Özkan Özyağcı Kulüp Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim ilçenin tanınmış ve spor kültürünü almış isimlerden kurulu. Özkan Başkanımız kişiliği ile örnektir. Çalışmalarımızı takip ediyor, kendisine de teşekkür ediyorum. Ereğli Belediye-spor'da bugüne kadar emeği geçenler olmuştur teşekkür ediyoruz biz artık önümüze bakıyoruz. Dedikodularla veya yakıştırmalarla bu güne kadar kimse bir şey kazanmamıştır" dedi.