1.5 ay süren Antrenör arayışlarından Selahattin Konrat ile anlaşarak sonuç alan ancak anlaşmanın üzerinden geçen 1 hafta sonra Konrat'tan vazgeçen yönetimin bu tutumu bir istifayı beraberinde getirdi. Yönetime belediye dışından giren isimlerden biri olan İsmet Aktaş istifa etti.Aktaş'ın istifa dilekçesini bizzat 2.Başkan Özkan Özyağcı'ya sunduğu ve istifada anlaşılan hocadan vazgeçilmesinin etkili olduğu öğrenildi.
Selahattin Konrat ile anlaşan ancak  anlaşmanın üzerinden geçen 1 hafta sonra Konrat'tan vazgeçen yönetimin bu tutumu  istifaya neden oldu. Yönetime belediye dışından giren isimlerden biri olan İsmet Aktaş istifa etti.Aktaş'ın istifa dilekçesini bizzat 2.Başkan Özkan Özyağcı'ya sunduğu ve istifada anlaşılan hocadan vazgeçilmesinin etkili olduğu öğrenildi.                                                                            
Bu arada Ereğli Belediyespor A Takımını çalıştırmak için bir süre önce anlaşılan Selahattin Konrat isminden vazgeçilmesi  gündeme bomba gibi düşerken, "Yerli ve bünyemizdeki hocalarla çalışacağız."diyen Ereğlispor'un Kız Futbol Takımı kaleci Antrenörlüğüne,  üstelik kendi bünyesinde İsmail Kaya ve Yıldıray Ağar gibi kaleci  Antrenörleri olmasına rağmen, Gülüç Belediyesi'nde çalışan Mustafa Tatar'ı getirdiği öğrenildi.Bu gelişme CHP'li Belediye'nin AKP'li Belediye'den transferi olarak yorumlandı.  Bu kararda Kız Futbol Takımı Antrenörü Faruk Varlık'ın ricasının önemli bir etken olduğu konuşuluyor.Tatar,kız takımının tüm branşlarındaki maçlarına gidiyor ve bu esnada Gülüç Belediyesi'nden özel izin alıyor.