Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Karadeniz Ereğli Belediyespor, dış transferde bir anlaşma daha yaptı. Geçtiğimiz günlerde stoper İbrahim Arıkan ve kaleci Oğuzhan Doğar ile anlaşan eflatun beyazlılar, Ahmet Olgun’u da renklerine bağladı.

 

Kdz.Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi dış  transfer çalışmalarını sürdürüyor. Eflatun beyazlılar İbrahim Arıkan ve kaleci Oğuzhan Doğar'ın ardından futbola Ereğlispor’da başlayan ve daha sonra sırasıyla Ankara Demir, Lüleburgaz, Zonguldakspor, Karagümrük, Yıldırım Bosna, Kilimli Belediyespor ve son olarak da Erdekspor forması giyen Ahmet Olgun ile anlaştı. Kulüp ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr Hüseyin Uysal, 2.Başkan Ayhan Atay, As Başkan İhsan Yazıcıoğlu ve  Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan’ın da bulunduğu  görüşmede taraflar her konuda anlaştı. Başkan Uysal, Ahmet Olgun’un Ereğli Belediyespor’a transferinin, hem kulüp hem de kendisi adına hayırlı olmasını diledi. Uysal, transfer çalışmalarının süreceğini de söyledi.

 

OLGUN: ÇOK MUTLUYUM

Kdz.Ereğli Belediyespor’un  yeni transferi Ahmet Olgun, anlaşmaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Doğup büyüdüğüm, futbola başladığım Ereğli’de yeniden Ereğli Belediyespor  forması giyecek olmak beni heyecanlandırıyor.” dedi. Olgun, “Ereğli’de futbolun daha iyi noktalara gelmesi gerektiğini her zaman ifade ettim. Şimdi bu hedef doğrultusunda mücadele edecek etme şansım var. İnanıyorum ki, ben ve takım arkadaşlarım Ereğlispor’u daha iyi noktalara getireceğiz.”şeklinde konuştu.

 

(Haber Merkezi)