Kamuoyunda çıkan, "Alaplı Belediyespor'da futbolcular paralarını alamıyor", "Bu hafta maça çıkmaları zor", "Yönetim istifa etsin" söylentilerine yanıt veren Kulüp Başkanı Eren, "Bizler takım için gerekli olan paraları yönetimden, işadamlarımızdan ve sponsorlarımızdan topluyoruz, onların ekonomik zorlukları tabi ki bize de yansıyor" dedi.

Futbolcuların alacaklarının büyük bir bölümünün ödendiğini belirten Eren, "Bizler koltuk sevdalısı değiliz, Alaplıspor a daha fazla katkı veririm diyen varsa  onu da saygıyla karşılarız. Belediye yönetimi ile yönetimimiz aramızda sorun varmış gibi aksettirilmesi bizleri rahatsız etmektedir, sorun yoktur, olamaz zira takımızın adı Alaplı Belediyespor'dur" sözleriyle konuştu.

Alaplı Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Eren, Alaplı Belediyespor'lu futbolcuların paralarını alamadıklarına dönük kamuoyunda çıkan söylentilere yanıt verirken oyuncuların alacaklarının büyük bir bölümünü aldığını, her kesimde yaşanan ekonomik krizin doğal olarak Alaplı Belediyespor'da da yaşandığına dikkati çekti.
Alaplı Belediyespor'un Alaplı'nın tanıtımına katkı sağladığını vurgulayan Eren, yönetim istifa etsin, şu yönetim gelsin gibi söylentilere de, "Zaman gerektiği yerde kongreye gitmesini biliriz" sözleriyle yanıt verdi.

SÖYLENTİ YAYILIYOR
Kulüp Başkanı Eren yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi. "Bazı yayın organlarında sürekli olarak Alaplı Belediyespor ile ilgili yazılar yazılmaktadır. Bizler yöneticiler olarak yapılan her türlü yapıcı eleştirilere açığız, ama her hafta Alaplıspor'lu futbolcuların  paralarını alamadıkları, bugüne kadar tek kuruş almadan oynadıkları, maçlara çıkmayacakları gibi söylentiler yayılmaktadır. Ama her ne hikmet ki takımımız her hafta maça çıkıyor ve ligde başarılı bir şekilde mücadele veriyor. Bizler bu haberlerde art niyet aramak istemiyoruz. Takımımız ligin güçlü takımlarından Zonguldakspora kafa tutuyor, diğer güçlü takımlardan Kilimlispor ile berabere kalıyor, Ereğlispor'a ise şansız bir şekilde yeniliyor ve şu anda 16 puanla 3.sıradayız. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

PARANIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜ VERDİK

Bizler takımımızın önümüzdeki haftalarda daha başarılı neticeler elde edeceğinden eminiz. Şu da bir gerçek ki ekonomik sıkıntıların olduğu şu dönemlerde, ligde birçok takımda maddi sıkıntıları olduğunu biliyoruz. Her takımda olduğu gibi bizlerde de maddi sıkıntı mevcuttur, ama bu demek değildir ki futbolcularımız hiç para almadılar. Her futbolcumuza taahhüt ettiğimiz ve futbolcuların hak ettiği paranın büyük bölümünü verdik. Birçok işletmeler işçi maaşlarında kısıntıya gittiler, ya da maaşları 3-4 ay gibi geriden ödemektedirler. Bizim durumumuz da bu işletmelerden farklı değildir. Bizler takım için gerekli olan paraları yönetimden, işadamlarımızdan ve sponsorlarımızdan topluyoruz, onların ekonomik zorlukları tabi ki bize de yansıyor.  Alaplı Belediyespor Alaplı ilçesini  Zonguldak ilinde temsil ediyor ve spor adına mücadele veriyoruz, ilçemizin tanıtımına katkı sağlıyoruz. Bu yönetim istifa etsin, şu yönetim gelsin gibi söylemler Alaplı'da spora zarar vermektedir.

KONGREYE GİDERİZ
Alaplı Belediyespor'un mevcut yönetim kurulu gerektiği zaman gerektiği yerde kongreye gitmesini bilir, sadece tek bir amacımız olur o da Alaplıspor'un daha güçlü olmasıdır, zarar gelmesini asla istemeyiz ve tasvip etmeyiz. Bizler koltuk sevdalısı değiliz, Alaplıspor a daha fazla katkı veririm diyen varsa  onu da saygıyla karşılarız. Belediye yönetimi ile yönetimimiz aramızda sorun varmış gibi aksettirilmesi bizleri rahatsız etmektedir, sorun yoktur, olamaz zira takımızın adı Alaplı Belediyespor'dur.  Alaplı Belediyesi takımımıza araç ve şoför tahsis etmiş ve işçilerde kesilen aidatları ödemiştir.

TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Bu bağlamda tüm Alaplı halkının takımımıza sahip çıkmasını istiyoruz, maçlarımıza her zamandakinden fazla gelmelerini arzu ediyoruz. Yönetim kurulu olarak Alaplı esnafının, işadamının ve  halkımızın kulübümüze daha fazla maddi ve manevi yönden destek olmalarını arzu ediyoruz. Bu zamana kadar yaptıkları yardımlara, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu vesile ile tüm Alaplı halkını Cumartesi günü saat 14'de Ereğli Beyçayırı stadında oynanacak Erdemirspor maçına davet ediyor, desteklerini bekliyoruz?